Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10932 članova - Najnoviji član: Holden maj 24, 2012, 04:51:32 am
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] 2 Štampa
Autor tema: Da i Badzes nesto kaze.....  (Poseta: 2483 )
badzes
Jr. Member
**

Poruka: 98

Profil Email
« : januar 11, 2008, 10:05:14 pm »

Posto sam ja jako zelen po pitanju pisanja bilo cwga po forumu,zeleo bi samo da kazem da sam uradio sve sto je u mojoj moci da se izborim za nesto u "gradu samoubistava"...Rec je o parku.Svi ste vrlo dobro upoznati sa nacinom rada svih opstina i razumevanja istih kada su roleri u pitanju.E pa ja sam se zamerio svim mogucim ministrima,poslanicima i drugim bitnim licima i time sebe stavio na prvo mesto opstinskog neprijatelja....I taj isecak u "blicu" je o meni i ministru za sport i omladinu,a u nedelju nastupamo live na tv-u pa ko ima "city tv" neka gleda u 16.00 u emisiji nedeljno popodne.....Posto jos nisam objavio nista o tome da smo snimili prvi suboticki film(koji se najavljivao godinama od strane nekih)red da kazem nesto...........Kao prvo traje 30-tak minuta i prezentuje 3 sekcije.Prva je Renatova,druga je Robesova a treca je moja....Za film je bilo raznih kombinacija ali smo ga na kraju zavrsili na najbolji moguci nacin.Sniman je po Subotici,Beceju,Somboru,Kanjizi,Segedinu...Mnogo je onih koji pricaju a malo onih koji rade...Film je finansiran mojom ustedjevinom za kola...Izmontiran je do jaja i mislim da je za prvi film extra....E da ime mu je "Bloody Business".......Cim sredimo sajt imacete prilike da vidite ponesto....Pa ako nekog zaista zanima film neka ostavi post ovde.Badzes out.
Evidentirano
DOBERMAN
Administrator
Hero Member

Poruka: 1848

ness_caffee@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #1 : januar 12, 2008, 07:52:02 am »

mudro zboris! Hocu ja taj film Grin
Poz badzes
Evidentirano

Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #2 : januar 12, 2008, 01:53:33 pm »

Samo napred Badzes!!! Reci ti njima... Smiley

Da vatam taj City tv ovde u NS, gledao bih, ali jbg.

Prosledi film i nekako do nas ovde.

PS: Odlicna voznja u "For Girls Who Ride" Smiley
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
badzes
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #3 : januar 12, 2008, 05:04:55 pm »

E pa uskoro otvaramo sajt (koji nije bio u funkciji 2 meseca),pa cete moci da vidite neku montazu iz filma pa ako vam se svidi saljem.....Usput thanks za pohvalu iz "girlsa"(iako ga jos nisam video)jer ne znam ni koji trikovi su mi u filmu....Aj pa koga josh zanima film neka ostavi post ovde......PS:drzite mi palceve za park
Evidentirano
vujke
Newbie
*

Poruka: 39

Profil Email
« Odgovor #4 : januar 12, 2008, 06:05:45 pm »

....Aj pa koga josh zanima film neka ostavi post ovde......PS:drzite mi palceve za park

zanima mene kao i ostale iz zrenjanina

i puno srece za taj park
Evidentirano
badzes
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #5 : januar 12, 2008, 07:06:55 pm »

Hvala za podrsku jer trebace mi jako...Sto se tice filma nama 30 % od prodaje ide u dobrotvorne svrhe za decu bez roditelja,tako da cena filma iznosi minimalnih 300 din....To zaista nije skupo kad se uzme u obzir da je moja ustedjevina za auto utopljena za film.....A dobrotvorne svrhe dajem zato jer svakako film ne bi otplatio ni za 1000 godina.Tako da bi bilo dobro da se skupi par vas iz Zrenjanina kao i ostalih gradova koji su zainteresovani,da ne placam postarinu za jedan film......Sve u dobrobit sporta i scene pa ko zeli da nas podrzi bicemo mu zahvalni.....PS:Dobermane ne znam iz kog si grada,ali probaj naci jos nekog ko zeli film pa da vam posaljem.......Badzes out.
Evidentirano
DOBERMAN
Administrator
Hero Member

ness_caffee@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #6 : januar 13, 2008, 03:56:50 am »

Ja sam iz Bg, aj ljudi ko jos hoce film nek se javi
Evidentirano

vujke
Newbie
*

Poruka: 39

Profil Email
« Odgovor #7 : januar 13, 2008, 04:11:54 pm »

ok za zrenjanin idu 3 filma.  e sad ne znam kako si organizovao stvari oko placanja i ostalog pa bi to mogli da dogovorimo preko PM
Evidentirano
badzes
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #8 : januar 13, 2008, 07:15:02 pm »

Inace suboticki sajy glasi:www.elite024.extra.hu    i pocinje sa radom od sutra uvece......... tamo cemo nakaciti neki deo iz filma pa cisto da bacite oko.....Badzes out.
Evidentirano
Dushan
Newbie
*

Poruka: 38

Profil Email
« Odgovor #9 : januar 14, 2008, 04:58:44 am »

E uzecu i ja film, ja sam iz sd-a ali nije problem da shaljesh u Bg pa tju ja pokupiti. Gde da dostavim novac? neki ziro racun ili neshto? poz
Evidentirano
badzes
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #10 : januar 15, 2008, 06:25:45 pm »

Ej ljudi sutra ponovo idem na raspravu oko parka koja ce biti na "yu eco tv-u",pa ko ima neka gleda jer ce biti live act(oko 11 pre podne)........A sto se tice filma ko jos zeli neka naruci,cena je ista 300 din.....A to sto cu sutra reci u opstini uci ce u istoriju rolera u ovoj zemlji...Sve u svemu bice revolucija.Badzes out.
Evidentirano
emanuel
Hero Member

Poruka: 1000

Profil Email
« Odgovor #11 : januar 16, 2008, 07:58:48 pm »

ebo mater .. kada nedolazim cesto na forum .. i sta je bilo nakraju na raspravi ?
Evidentirano

DOBERMAN
Administrator
Hero Member

ness_caffee@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #12 : januar 16, 2008, 08:06:17 pm »

nemam pojma nisam ni ja gledao
Evidentirano

Freestyledude_13
Sr. Member

Poruka: 449

dr_Markeez@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #13 : januar 16, 2008, 09:27:56 pm »

ja sam gledao ali nisam video nista ...isao neki koncert ili nesto ...ili sam mozda promasio ?
Evidentirano

If you never try ,you will never know how much do you need to succeed!

hi stinky ! LONG TIME NO SMELL ! Smiley
badzes
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #14 : januar 17, 2008, 07:08:47 pm »

Nisu pustili live jer nesto su kao izgubili termin....U svakom slucaju odrzao sam im govor koji ce pustiti u ponedeljak a termin cu vam javiti do tada........Badzes out.
Evidentirano
gfx
 Strana: [1] 2 Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx