|
-Boris-
|
 |
« Odgovor #180 : mart 03, 2010, 02:52:07 pm » |
|
Isto sam i ja mislio za shock absorber...u ovome i ma da te protrese od pete pa sve do glave.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
emanuel
|
 |
« Odgovor #181 : mart 03, 2010, 02:57:44 pm » |
|
I Carbon je trebao biti Best of the Bests pa nije. Sta vise nema uopste shock absorbing. AKo pak stavite shock absorber u rolu imacete provlem jer ce onaj deo lajnera sto drzi petu odozgo tada pritiskati petu sa strane. A to jako boli. Pricali su da je laka, a nije nista spec lagana. +ne savija se mnogo. Savija se vise od predhodnih USD-ova, ali ne vise od Razorsovih SL modela i remza...
Videcemo sta ce biti sa novim modelom. Ali ne verujem im vise nista.
Imali su vec pricu za nove undercover tockove od 35e da imaju najace jezgro. Jezgro mi puklo posle 5 voznji. Katastrofa.....
Carbon je bolji od ostalih USD modela, ali nije najbolji. A i cena mu je velika...
jao kako volim kada iseres sve zivo sto nije Remz ili Razors .. pa to ti je Vrlina 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sole
|
 |
« Odgovor #182 : mart 03, 2010, 03:25:14 pm » |
|
Emo, Valo je do jaja, ali Razors SL je bolji. USD carbon je do jaja, ali Razors SL je bolji. Remz team je do jaja, ali Rayors SL je bolji. Rollerblade Solo je do jaja, ali Razors SL je bolji. Xsjado je kul, ali Razors SL je bolji.
To je cinjenica. Nekome se ne svidja izgled razorsa, vise mu se svidja Remz, Valo, USD, ali SL je do sad po mom iskustvu najbolja rola. Hvala bogu, vozio sam svasta i mogu to da kazem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
emanuel
|
 |
« Odgovor #183 : mart 03, 2010, 08:56:50 pm » |
|
ne nego si ti subjektivan!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sole
|
 |
« Odgovor #184 : mart 03, 2010, 10:32:35 pm » |
|
ne nego si ti subjektivan!
Kako god. I dalje je Razors SL bolji od USD carbona. Ako izuzmemo moje iskustvo. Prednosti Razors SL mofela je sto ima liner koji je udoban, Imaju sjajan shock absorber, imaju odvojeno za zamenu slajdere i back slide plate. Prednost Carbona je sto je uradjen od Carbona pa je za nekoliko grama laksa. Po mom licnom sunjektivnom iskustvu se SL modeli vise savijaju od Carbona (al to necedmo uzeti u obzir)  Cena je na strani SL modela. Razlika je citavih 70e. Ko je objektivan sad, siso:p
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
emanuel
|
 |
« Odgovor #185 : mart 04, 2010, 08:05:17 am » |
|
pa ti .. jer prodajes svoj proizvod! i nevidis dalje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
emanuel
|
 |
« Odgovor #186 : mart 04, 2010, 08:17:59 am » |
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: mart 04, 2010, 08:33:08 am emanuel »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bungee
|
 |
« Odgovor #187 : mart 04, 2010, 09:58:30 am » |
|
Svremena tehnologija za izradu novih modela --> selotejp, papir, makaze 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
. ___ / ,,../ /.-.-..\_ /______/ O--^--O
|
|
|
|
Sole
|
 |
« Odgovor #188 : mart 04, 2010, 01:49:12 pm » |
|
pa ti .. jer prodajes svoj proizvod! i nevidis dalje  I kad stigne USD carbon u shop Razors SL ce biti bolji. I prestani vise da jedes govna... A i da mi diras shop. Jedini je koji nesto radi povodom aggressiva i pokusava ljudima da ponudi sve role.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
-Boris-
|
 |
« Odgovor #189 : mart 04, 2010, 02:15:06 pm » |
|
Meni ovo izglea previs organski " think green" . Kako je confernce krenuo mozda jedno dana dobijemo USD SL carbon/Valo skin cover/xjado patika/remz v cut sa GC fetherlgiht/Kizer gruve/CO slicicama framom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Djole_sd
|
 |
« Odgovor #190 : mart 04, 2010, 08:06:44 pm » |
|
Meni ovo izglea previs organski " think green" . Kako je confernce krenuo mozda jedno dana dobijemo USD SL carbon/Valo skin cover/xjado patika/remz v cut sa GC fetherlgiht/Kizer gruve/CO slicicama framom  Chuck Norris role 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
vujke
|
 |
« Odgovor #192 : mart 04, 2010, 08:20:08 pm » |
|
Meni ovo izglea previs organski " think green" . Kako je confernce krenuo mozda jedno dana dobijemo USD SL carbon/Valo skin cover/xjado patika/remz v cut sa GC fetherlgiht/Kizer gruve/CO slicicama framom  jel tebi dobro? jesi možda razmišljao da je vreme da malo posetiš psihijatra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sole
|
 |
« Odgovor #193 : mart 04, 2010, 09:59:38 pm » |
|
Jedini je koji nesto radi povodom aggressiva i pokusava ljudima da ponudi sve role.
buhuuhuhuuhuuuhuhu Cry me a river Ako se iskreno smejes, smejacu se i ja tebi. AL na sahrani:)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mare_1993_Ruma