Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10932 članova - Najnoviji član: Holden maj 24, 2012, 04:37:41 am
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 36 Štampa
Autor tema: Sk8 park u NS?!?  (Poseta: 26613 )
majlan_ns
Hero Member

Poruka: 1023

BIKE n SOUL

Profil Email
« Odgovor #75 : oktobar 18, 2009, 05:27:11 pm »

oci iz IOU-a pocinju mnogo da me nerviraju
lepo je to da oni prave parkove,
jeste materijal kvalitetan
ali mnogo mi oni nesto idu na svoju ruku
vozaci traze jedno, oni rade drugo, ne znam iz kojih razloga
Koliko ja znam nije problem iou , gledoa sam u rusiji kakve parkove su radili . . . Brutalno !
Problem je ovi nasi debili sto nece da podignu jumpbox jer nije estetski  !!!! kreteni !
Evidentirano

N O V I  S A D     N O V I  S A D     N O V I  S A D
Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #76 : oktobar 18, 2009, 06:56:12 pm »

Nije problem u IOU-u, problem je u onima koji zastupaju IOU u Srbiji i Hrvatskoj.
Problem je u skaterima koji rade za IOU i problem je u nama sto se ne borimo za ono sto nam treba.
Oko tog novog sada smo se mucili svi. Uspeli smo srediti da ne koriste katalog neke leve firme koja bi napravila odvratan projekat.
Nemam sada slike kod sebe, ali ono nije bilo ni za sk8 ni za role a ni za bajk.

U Novom Sadu smo najvise trazili JUMP BOX od 160, 150cm... IOU to moze da napravi, ali onda ovi sto ih zastupaju ne bi mogli imati najnizu cenu na tenderu, pa im ne odgovara da se pravi nesto sto nemaju u katalogu. I oni sa infiltriranim vozacima koji rade iskljucivo za njih i njihov interes, uspevaju da srede projekat takav da bi oni dali najnizu cenu.

U tu pricu u NS-u su umesani i oni koji stoje iza parka u BG-u. Unapred sam znao da ce park biti dosta nalik na beogradski, samo sto ce biti malih izmena. Videcemo u februaru kako ce sve ispasti. Nejasno mi je zasto je rampa siroka samo 4m, kad svi znamo da je u BG-u uska i nejasno mi je zasto je na mini rampu kao i u BG-u naslonjen benk sa wall ride-om. Takodje zasto je preko pura mini rampe jos jedan nepotrebni benk. Zar nije to moglo proci malo kreativnije. Takodje se plasim da ce onaj kvoter sa benkom u sredini biti ne vozljiv jer ce napraviti kvoter, benk kvoter i na taj nacin onemoguciti slajdovanje roskarima na svih 10m kvotera. Ako to naprave, sve su ujebali....

Sto se tice tih sto rade za IOU u jednoj prici na pitanje da li ce parkovi u KG-u, NS-u itd biti i za role i bike? Lik je bio u fazonu, ko ih jebe, nek se iscimaju sami....
To je najneprofesionalnija recenica koju sam ikad cuo. Sramota za firmu...

E sad, za ubuduce, najbitnije je da grad prihvati neki projekat koji mi, vozaci, napravimo.Ko ce da izvodi radove, to nas ne zanima. Mi hocemo park kakav smo napravili i cao...
Sve moze da se napravi i nije toliko velika razlika u ceni...
Evidentirano
sanler
Sr. Member

Poruka: 338

« Odgovor #77 : oktobar 18, 2009, 07:19:01 pm »

krivo napisano 1.60... ali onice sigurno da urade malo sranje... ako kazu da ce biti 1.5 nadamo se da hoce... 1.6 je savrseno..a tu su i uglove.... i jump za phoam pit je malo povecan Smiley
10 cm vam sada nista ne znaci... ali kad jedan bajker nauci backflip pa bude isao dalje da uci superflip backflip tailwhip onda ce da im fali par centimetra visine udaljenosti itd... treba da okrenete nekog ko stvarno zna... osjecane itd pa neka vam oni kazu savrsene mjere.. oni su svoj jump box radili i nekoliko puta...  :Smiley
Evidentirano

emanuel
Hero Member

Poruka: 1000

Profil Email
« Odgovor #78 : oktobar 18, 2009, 08:54:29 pm »

ako znas da skocis iz jumpa znaces da izletis dovoljno .... dodatnih 10cm ti sigurno nece dometi dodatna 2metra air.a

no svejedno  Kiss

Sacu ja da pokrenem jednu temu Cheesy
Evidentirano

sanler
Sr. Member

Poruka: 338

« Odgovor #79 : oktobar 18, 2009, 08:57:50 pm »

visina ugao razdaljina (flat) S V E
Evidentirano

Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #80 : oktobar 19, 2009, 11:01:15 am »

Nismo ni mi hteli da bude Jump box tako mali, prvobitna ideja je bila da bude visine 1.80. U pravljenju te skice parka je ucestvovao i Nikola Lukcic, MTB vozac (ima ga na forumu).
Zasto nece biti toliki, razlog je jako debilan, kao sto je Majlan rekao "Problem je ovi nasi debili sto nece da podignu jumpbox jer nije estetski  !!!! kreteni !" a za tako veliki Jump box bi trebao da postoji i veliki quoter koji bi jos manje bio "lep za oko"  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

* NS park 4 Jumpbox.jpg (31.48 KB, 640x358 - (poseta: 373 ).)
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
emanuel
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #81 : oktobar 19, 2009, 03:56:35 pm »

ma kakva estetika.. i kakvi bakraci.. Jao .. jebem li ti drzavu !!!
vec sam se nastanio na Limanu da budem blizi parku ... a sada jos da ga zajebu!!!

tz tz tz
Evidentirano

Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #82 : oktobar 22, 2009, 05:41:32 pm »

Evo bar dokaza da se nesto desava  Cheesy slikano danas

Prva slika je sa mosta Slobode, a druga pored samog (buduceg) sk8parka.

Mala sitnica, al dobro ce doci. Na slici sa mosta se vidi da sa juzne strane parka (na slici leva strana)  ima dosta viskokog drveca tako da ce biti i ladovine Smiley

* sa mosta.jpg (90.01 KB, 640x480 - (poseta: 322 ).)

* pored parka.jpg (68.11 KB, 640x347 - (poseta: 318 ).)
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
Caoz
Hero Member

Poruka: 775

Profil Email
« Odgovor #83 : oktobar 22, 2009, 11:20:28 pm »

Prosto neverovatno da je krenulo.
Samo da ne bude kao u zrenjaninu , izbetonirali retardi retardirani i tu stali,i 2 godine to tako stoji ni za sta.
omg.
Evidentirano
Mare_1993_Ruma
Full Member

Poruka: 199

Keep Rolling !

mr_mare@live.com
Profil Email
« Odgovor #84 : oktobar 22, 2009, 11:25:08 pm »

Pa eto...bar imate ravnu povrsinu za voznju xD hahaha.... koji su to invalidi...xD
Evidentirano

Keep Rolling !
badzes
Jr. Member
**

Poruka: 98

Profil Email
« Odgovor #85 : oktobar 28, 2009, 03:54:14 pm »

pa neka neka stoji...ako nema ko da ih pita zasto to stoji onda i treba zauvek da ostane tako...samo sedite kuci i pizdite u monitor ....Badzes out !!!
Evidentirano
emanuel
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #86 : oktobar 28, 2009, 04:28:50 pm »

pito ja Gazda Milosa kolko ce veliki Jump box biti i on kaze 150 cm... tako da sa tim necete imati problema Smiley
Evidentirano

Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #87 : oktobar 29, 2009, 01:17:29 am »

Kul, kul:)
Evidentirano
Huko
Sr. Member

Poruka: 497

n1kola@hotmail.com
« Odgovor #88 : novembar 03, 2009, 07:57:40 pm »

Pa eto...bar imate ravnu povrsinu za voznju xD hahaha.... koji su to invalidi...xD
Nemoj da se vredjamo, bice to Flatland park : ))))
Evidentirano
Mare_1993_Ruma
Full Member

Poruka: 199

Keep Rolling !

mr_mare@live.com
Profil Email
« Odgovor #89 : novembar 04, 2009, 12:53:26 am »

Nemoj da se vredjamo, bice to Flatland park : ))))

Haha...da Smiley))
Evidentirano

Keep Rolling !
gfx
 Strana: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 36 Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx