Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62314 Poruka 2598 tema 15816 članova - Najnoviji član: ottoacosta614 februar 04, 2012, 05:46:14 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: 1 ... 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 ... 36 Štampa
Autor tema: Sk8 park u NS?!?  (Poseta: 25904 )
emanuel
Hero Member

Poruka: 1000

Profil Email
« Odgovor #225 : mart 03, 2010, 07:58:15 am »

sta se ti javljas? ti si u Austriji .. kao doces samo za otvaranje ?
Evidentirano

Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #226 : mart 03, 2010, 11:29:07 am »

Ispravka... nisam dobro razumeo... nece biti sk8 takmicenje vec ce na otvaranju biti organizovani jam sessioni, najverovatnije po sat vremena po disciplini, i trudicemo se da ne bude 10.04.
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
Mare_1993_Ruma
Full Member

Poruka: 199

Keep Rolling !

mr_mare@live.com
Profil Email
« Odgovor #227 : mart 03, 2010, 12:14:55 pm »

eee super onda bungee Cheesy  Afro
Evidentirano

Keep Rolling !
-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« Odgovor #228 : mart 03, 2010, 01:51:44 pm »

sta se ti javljas? ti si u Austriji .. kao doces samo za otvaranje ?
tu sam od 29.3. do 11.4.  Tongue pa opet nazad
Evidentirano
baba kurana
Full Member

Poruka: 146

............

а+јел+важно шта+те+бриге
« Odgovor #229 : mart 04, 2010, 06:58:03 pm »

a kad pada raspust za skolarce? Cheesy
Evidentirano

Djole_sd
Newbie
*

Poruka: 22

Abram_sd@hotmail.com
« Odgovor #230 : mart 04, 2010, 08:05:43 pm »

Bice raspust tad, ja mislim.
Evidentirano
Koxbox
Full Member

Poruka: 154

« Odgovor #231 : mart 04, 2010, 08:30:08 pm »

auuuuuuuuuu ne bih voleo da bude otvaranje dok traje raspust Wink ... tj to je extra za ostale al meni je lose jer cu ja tad biti na ekskurziji i propusticu otvaranje -.-
Evidentirano

Rollerblader's body has no scars, his scars got a body.
Veljko Vulović
Hero Member

Poruka: 535

ustanem kad padnem!

veljko16@yahoo.com veljko16@yahoo.com
Profil WWW
« Odgovor #232 : mart 07, 2010, 04:12:08 pm »

prepun mi je kurac
Evidentirano

8===============================o
Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #233 : mart 08, 2010, 09:50:28 am »

Ako se potrefi da bude za vreme skolskog rasputa to ce biti cista slucajnost. Otvaranje ce biti u neku subotu da bi sto vise ljudi bilo u mogucnosti da dodje
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
Koxbox
Full Member

« Odgovor #234 : mart 13, 2010, 01:24:23 pm »

Bungee sta se desava tu sa parkom ?
Lose vreme pa verovatno nista ne rade .
Ja sam prosao pored ali je bilo mracno pa nisam nista posebno video a to je bukvalno u prolasku bilo ( nisam mogao da se zagledam ) . Al nista od sprava nema sto je i logicno zbog vremena .
Ne znam kako ce stici da odrade park do 15 aprila -.-
Evidentirano

Sole
Hero Member

Poruka: 1918

Profil Email
« Odgovor #235 : mart 13, 2010, 02:37:15 pm »

Bungee sta se desava tu sa parkom ?
Lose vreme pa verovatno nista ne rade .
Ja sam prosao pored ali je bilo mracno pa nisam nista posebno video a to je bukvalno u prolasku bilo ( nisam mogao da se zagledam ) . Al nista od sprava nema sto je i logicno zbog vremena .
Ne znam kako ce stici da odrade park do 15 aprila -.-
Sprave se prave u Nemackoj. Ovde se dovoze kamionom i onda se sklapaju na licu mesta.
Sklapanje bi trebalo da traje od 2 do 5 dana. Tako da ne brini:)
Evidentirano
Koxbox
Full Member

« Odgovor #236 : mart 13, 2010, 05:30:34 pm »

Znam da se sprave prave prilicno brzo Smiley ...
al u svakom slucaju si me utesio xD .. samo da prodje ovo polupano vreme popisano .
Nego sta kaze kure ? izgleda da ce morati u pon da dize pare zato sto sad posta ne radi ?
Evidentirano

dedskin
Newbie
*

Poruka: 8

CULT 9

Profil Email
« Odgovor #237 : mart 18, 2010, 12:44:28 am »

Eto ljudi ja sam novi u sk8..mislim ziosam vo kad sam bio mali sad sam veliki i neam pojma...zavrshavam "roshule" Smiley pa sam mislio,a eto sav sam vam neiskusan,Razor Icons 2. Moze mishljenje a i preporuka...voziko bi se ja po telepu i centru dok ne nauchim malo pa bi otishao da se ispalim medju iskusne ,pa bi se pokrio ushima i nastavio da se cimam po telepu dok ne nauchim. Kad bude prazan park mozda dodjem da probam al to je veliko MOZDA poshto ce mi samopouzdanje bit u k**** posle one ispale kod OK Roshke.Sad bi bilo jako lepo da nam se u ns otvori sk8 park...au ludilo i to bash kad sam se zaleteo da kupim"koturaljke",ali koliko je to proverena informacija? Mojne da se naoshtrim, ,snimim dubstepa na fon,slushke u ushke,footke u roshke i uputim na destinaciju samo da bi se ispalio. Aj mojne to,to je loshe...ni neprijatelju da pozelim. A u  svakoj rechi moze da se nadje odmerena doza poshtovanja za "SK8tuzijaste",chlanove,kreatore i admine...UNDERGROND
Evidentirano

ne znam da skachem al nauchicu
Sole
Hero Member

Poruka: 1918

Profil Email
« Odgovor #238 : mart 18, 2010, 02:00:50 am »

Eto ljudi ja sam novi u sk8..mislim ziosam vo kad sam bio mali sad sam veliki i neam pojma...zavrshavam "roshule" Smiley pa sam mislio,a eto sav sam vam neiskusan,Razor Icons 2. Moze mishljenje a i preporuka...voziko bi se ja po telepu i centru dok ne nauchim malo pa bi otishao da se ispalim medju iskusne ,pa bi se pokrio ushima i nastavio da se cimam po telepu dok ne nauchim. Kad bude prazan park mozda dodjem da probam al to je veliko MOZDA poshto ce mi samopouzdanje bit u k**** posle one ispale kod OK Roshke.Sad bi bilo jako lepo da nam se u ns otvori sk8 park...au ludilo i to bash kad sam se zaleteo da kupim"koturaljke",ali koliko je to proverena informacija? Mojne da se naoshtrim, ,snimim dubstepa na fon,slushke u ushke,footke u roshke i uputim na destinaciju samo da bi se ispalio. Aj mojne to,to je loshe...ni neprijatelju da pozelim. A u  svakoj rechi moze da se nadje odmerena doza poshtovanja za "SK8tuzijaste",chlanove,kreatore i admine...UNDERGROND

Park ce se sigurno otvoriti.
A razors Icons 2 je odlicna rola. Najbolje od razorsa posle Aragona 3 koji je nedavno izasao. Mozes na netu da pogledas pricu o aragonu 3:
evo linka

Icons je isti po izgledu, samo sto je druge boje. NEma silikon na lineru, ima back slide bez ovih zubaca (sto nije bio problem), i ima drugaciji shock absorer.
Samo sto se ICONS 2 vise ne proizvodi:I
Evidentirano
Koxbox
Full Member

« Odgovor #239 : mart 18, 2010, 05:57:51 pm »

@Dedskin
Pazi ovako park ce biti otvoren do 15. aprila ( samo sto se nije otvorio ) tako da nema razloga da ne kupujes rolere .
A i nema sta da se pokrivas usima ima tu nas dosta pocetnika i opet idemo na pozoriste ( no frks ) , mogo bi i ti niko ti se nece smejati .
Naravno sada ce se vratiti na scenu i stari roskarosi pa ces dobijati od njih saveta a i dobra sprdnja bude na voznjama . Tako da metni dubstep ili d'n'b u mobilni i dolazi vamo na pozoriste dok se ne otvori park  Angel

Evidentirano

gfx
 Strana: 1 ... 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 ... 36 Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx