Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10931 članova - Najnoviji član: tope maj 24, 2012, 03:49:05 am
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: Vezbe  (Poseta: 273 )
Bpa5e
Newbie
*

Poruka: 8

Profil Email
« : oktobar 20, 2011, 08:16:40 pm »

Evo ovako..posto ja idem u teretanu uporedo sto vozim agresiv role..pa su mi mnogi rekli da to nije dobro..jer gubim na brzini i pokretljivosti pri voznji rola.Koliko je to istina ? Da li zaista to toliko utice na voznju..
Evidentirano
Savke
Sr. Member

Poruka: 458

No Pain No Game

savke_88@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #1 : oktobar 20, 2011, 10:48:41 pm »

zaista zajebano pitanje,mislim da teretana ozbiljno usporava telo i da bi bolje bilo da je batalis  Roll Eyes
tako je i sole isao u teretanu pa nije znao posle ni jedan trik da nabaci...
Evidentirano
HadzA
Jr. Member
**

Poruka: 59

« Odgovor #2 : oktobar 21, 2011, 01:11:59 am »

hm... idem i ja u teretanu, al u poslednje vreme slabo vozim rolere, al nema to veze sa teretanom, al pored toga, igram fudbal i basket, i mislim da nije negativno uticala teretana sto se tiche fudbala i basketa... sto se tiche nekog mog iskustva iz teretane, mislim da mozes da zadrzish pokretljivost, agilnost ako idesh u teretanu, ako ne radish masu, ne pijes proteine, radish redovno trbushnjake, istezanja, neke vezbe za noge, ne treba ih previshe opterecivati, to sam bar primetio da posle nekih tezih vezbi za noge, jedva hodas, a kamoli da vozish agresive Cheesy, mozes da radish chuchnjeve i da jachash kolena, to ti moze pomoci i za voznju rola... inache, radeci trbushnjake i istezanja ce ti verovatno chak i pomoci za voznju... poenta da ja se ne ugojish i da budes izbalansiran, tj da radish podjednako sve grupacije mishica... to je neko moje mishljenje, nisam struchnjak, ko zna pitaj lika sto radi u teretani, mozda zna nesto Cheesy
Evidentirano

http://tinyurl.com/4hz5jq  Zanimljivo, uchlanite se ko ima par minuta vremena
Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #3 : oktobar 21, 2011, 10:12:49 am »

Zavisi sta radis u teretani. Ako radis na svojoj tromosti, onda ces biti tromiji. Ako pak radis na jacini misica bice ti bolje za voznju...
Evidentirano
Bpa5e
Newbie
*

Poruka: 8

Profil Email
« Odgovor #4 : oktobar 25, 2011, 03:34:11 pm »

Hvala ljudi na savetima Smiley
Evidentirano
Nimrod
Full Member

Poruka: 177

Profil Email
« Odgovor #5 : novembar 07, 2011, 02:52:14 pm »

Zavisi sta radis u teretani. Ako radis na svojoj tromosti, onda ces biti tromiji. Ako pak radis na jacini misica bice ti bolje za voznju...

win
Evidentirano
gfx
 Strana: [1] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx