Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10931 članova - Najnoviji član: tope maj 23, 2012, 11:13:58 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: Iguana  (Poseta: 396 )
GONZALES
Administrator
Hero Member

Poruka: 766

« : septembar 28, 2011, 02:25:26 pm »

Valja li ovo za sta od MTB tematike i da li moze da posluzi za neki nivo off road-a uopste?

http://bike.capriolo.com/en/bicikle/iguana
Evidentirano

....you cant ever have fear in you, you need to have that little bit of feeling of immortalilty that you're going after it.....
.inhuman.
Full Member

Poruka: 149

staystrongbg@gmail.com
Profil Email
« Odgovor #1 : septembar 29, 2011, 10:36:39 am »

samo da posluzi, nista vise...oprema je stvarno jadna. hod, napred i nazad, je premali, za bilo kakav ozbiljniji spust. ja ne verujem da ta vila ima vise od 30mm efektivnog hoda:).
bajs svakako ne vredi 400eur nov, koliko kosta u maloprodajama.
mozes da potrazis nesto polovno na ciklonautu i cikloberzi. bolje bi prosao:)
Evidentirano
GONZALES
Administrator
Hero Member

« Odgovor #2 : septembar 29, 2011, 11:42:26 am »

A jel bi mogao da mi preporucis sta bi trebalo da gledam, recimo sa tim budzetom do 350-400e? Nesto se bas ne razumem preterano, a malo da pocnem da djiram taj neki fazon, pocetnicki naravno, pa posle kako bude islo....
Evidentirano

....you cant ever have fear in you, you need to have that little bit of feeling of immortalilty that you're going after it.....
mothman
Sr. Member

Poruka: 474

Profil Email
« Odgovor #3 : septembar 29, 2011, 12:22:05 pm »

za 350-400 najverovatnije moze da se sklopi neki hardtail...sto je do jaja za pocetak
Evidentirano
.inhuman.
Full Member

staystrongbg@gmail.com
Profil Email
« Odgovor #4 : septembar 29, 2011, 01:34:08 pm »

http://www.ciklonaut.com/Oglasi/TrangeFrange_2.htm

bbr oglasa 834.
ovo ti je onako,vec ozbiljna dh prica:)

pa oglas  955. ktm za 350e - pristojan pazar. dosta dobra oprema..

u principu treba izbeci te zoom,rst,suntour,remerex capriolo komponente. lose to radi. ako vec postoji mogucnost.

za kocnice, od bb5 mehanike pa navise,sve ce ti zavrsavati posao. imas npr juicy 3 hidrauliku za male pare. to je ok kocnica...

amort: rs recon 100mm+ hoda,manitou black,scareb...pa fr varijante marzzochi-ja,malo teze,ali i izdrzljivije, drop off,recimo itd.

od mehanickih delova,menjaci sifter etc. sve od shimano alivio,recimo, pa navise ce ti odradjivati posao..

ja ti to onako otprilike,a da se uklopi u budzet...ima tu ljudi koji se bolje razumeju,pa ce bolje da te upute:)
Evidentirano
GONZALES
Administrator
Hero Member

« Odgovor #5 : septembar 29, 2011, 10:10:13 pm »

http://www.polovniautomobili.com/oglas1496385/ktm_race_cross/

A ovo jel ok prica za hardtail?
Evidentirano

.inhuman.
Full Member

staystrongbg@gmail.com
Profil Email
« Odgovor #6 : septembar 30, 2011, 12:16:46 am »

malo je jaca cena. ne vidim koja je vila,ali mislim da je neki suntour. inace fin bajk..
Evidentirano
Srdja_PA
Full Member

Poruka: 137

Baš svašta

srdjanradivojev@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #7 : oktobar 01, 2011, 09:37:08 pm »

Ako smem da dodam, da kupujem sebi ili nekom svom...

http://www.ciklonaut.com/Oglasi/TrangeFrange.htm oglas br 33, Merida trail

uklapa ti se u budzet, dobar bajk za sumski pocetak (cak i odlican)
tu vidis na cemu si pa kupis pravu spravu za dalje ili ostanes na umerenom jurcanju kroz sumu sa ovim.

Bitna je velicina rama dosta, ako si visok oko 180, 185 taman ti je.
Pogon i menjaci su ok, kocnice odlicne za nekog ko nece da se spusta 50+ km/h kroz sumu  Wink
Vila korektna, SR SUNTOUR sa 120mm hoda i lockout-om, uz redovno odrzavanje radice dugo.
Po meni dosta dobar odnos placeno/dobijeno,

poz
Evidentirano

Amater u penziji.
komsija_91
Sr. Member

Poruka: 334

iLi JESI iLi NISI : LAV !

komsija91@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #8 : oktobar 02, 2011, 12:58:23 am »

malo je jaca cena. ne vidim koja je vila,ali mislim da je neki suntour. inace fin bajk..
dap, sranjtur je u pitanju. prepoznajem ih na kilometre  Evil
btw taj kateem za 350e je bruka!
« Poslednja izmena: oktobar 02, 2011, 01:00:32 am komsija_91 » Evidentirano

GONZALES
Administrator
Hero Member

« Odgovor #9 : oktobar 03, 2011, 08:55:24 am »

Visok sam 183-184 tako nesto, pa se ispostavilo da mi je onaj ktm od 16" mali jbg.

U medjuvremenu sam nasao ovo od Meride novo, pa ako moze neki tip valja li, posto je ovo u kategoriji MTB sport, a ne u XC,.....valja li uopste Merida za te pare, prvo to?

http://www.totalbike.rs/bicikla/merida-mtb-sport/merida-matts-tfs-700-v
« Poslednja izmena: oktobar 03, 2011, 09:01:02 am GONZALES » Evidentirano

nedjo-su
Full Member

Poruka: 179

Profil Email
« Odgovor #10 : oktobar 04, 2011, 01:13:49 pm »

Za te pare mozes naci na oglasima neki bajk sa boljom opremom...
Evidentirano
nedjo-su
Full Member

Profil Email
« Odgovor #11 : oktobar 04, 2011, 01:17:07 pm »

Na primer: http://www.cikloberza.com/show.php?id=49852
Evidentirano
GONZALES
Administrator
Hero Member

« Odgovor #12 : oktobar 04, 2011, 02:25:10 pm »

Ajde pogledacu jos ovih dana. Genralno bih imao oko 300-350. A za nesto novo bi mozda uspeo napraviti varijantu za do 500-600e. U svakom slucaju ziv kesh ne bih imao da pokrije tih preostalih 250e. Tako da za polovno moram da gledam za do 350e. Nesto poput ove meride trail od par postova iznad recimo.
Jel ovo ok velicina rama za moju visinu ( 183-184cm )?
http://www.cikloberza.com/show.php?id=44948
posto sam cak i razmisljao da sastavim bajs polako, a do tad 2 puta nedeljno da iznajmljujem neki. I to mi je opcija. U tom slucaju, trebala bi mi malo detaljnija pomoc sta da kupujem generalno, deo po deo. Smiley

Nisam pomenuo u pocetku sta je jedan od ciljeva. Saniranje neke povrede kolena i jacanje nogu uopste, posto bajs ranije nisam ni nesto vozio, a trebalo bi sad kao deo fizikalne da postane redovno. Pa zato pomenuh da mi je opcija da sastavim nesto ok polako, a da iznajmljujem po gradu na po sat dva ( to mu dodje oko 150-250din )

Jel bi imao neko da mi preporuci neku interesantnu pocetnicku rutu oko Beograda da moze da se vozi?
« Poslednja izmena: oktobar 04, 2011, 02:59:26 pm GONZALES » Evidentirano

nedjo-su
Full Member

Profil Email
« Odgovor #13 : oktobar 04, 2011, 03:01:43 pm »

Mislim da bi ti ta merida bila velika, za tebe je 19 20 inca ram, visok sam 184cm pa znam sta bi meni odgovaralo. Za oko Bg jedino znam za Avalu dobar uspon i jos bolji spust  Grin, imas Kosutnjak na kom su na spustu napravili i dzampove....
Evidentirano
gfx
 Strana: [1] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx