Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10931 članova - Najnoviji član: tope maj 23, 2012, 11:13:37 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: Potrebni saveti.  (Poseta: 276 )
Bpa5e
Newbie
*

Poruka: 8

Profil Email
« : septembar 22, 2011, 10:34:45 pm »

Evo ovako,ja sam iz grada koji je blago receno u totalnom ku*** sto se tice extremnih sportova...Imamo jedan skejt park..u kom ima 1 vert i 2 kvotera i to je to..koji su naravno unisteni..Isao sam xxxx puta kod predsednika ali nista..i sam je rekao da otpisemo extremne sportove u Sapcu..da od toga nema nista..ja vozim odredjeno vreme roske i ide mi super..ali sam dosao do te tacke da vise ne mogu da napredujem na sipci koja je duga 2 metra i visoka 50 cm .. dakle trebaju mi uslovi..a kada sam pokusao da zasadim sipku duzi dosla je komunalna i zapisala me i rekla da sledeci put dobijam kaznu..dakle..imate li neki savet kako da popravim scenu u ovom seljackom gradu ili da jednostavno prestanem da vozim rolere (Sto naravno ne zelim) . Svaki predlog je dobro dosao..hvala unapred. :/
Evidentirano
Veljko Vulović
Hero Member

Poruka: 535

ustanem kad padnem!

veljko16@yahoo.com veljko16@yahoo.com
Profil WWW
« Odgovor #1 : septembar 23, 2011, 12:10:09 am »

kako znas i umes!
Evidentirano

8===============================o
Bpa5e
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #2 : septembar 23, 2011, 12:26:21 am »

Sta sam znao i umeo to sam i radio...pa su mi cigani sve pokrali i unistili.. -.-
Evidentirano
Veljko Vulović
Hero Member

Poruka: 535

ustanem kad padnem!

veljko16@yahoo.com veljko16@yahoo.com
Profil WWW
« Odgovor #3 : septembar 23, 2011, 02:10:06 pm »

Sta sam znao i umeo to sam i radio...pa su mi cigani sve pokrali i unistili.. -.-
pa dobro, predaj se onda ako hoces!
Evidentirano

8===============================o
HadzA
Jr. Member
**

Poruka: 59

« Odgovor #4 : oktobar 19, 2011, 12:57:11 am »

Vidi ako imate kancelariju za mlade u Shapcu, moze preko njih svashta Cheesy, a ako nema toga, mora da ima neki deo ljudi u opshtini koji su zaduzeni za mlade, sport, i sta ja znam, tandara mandara
Evidentirano

http://tinyurl.com/4hz5jq  Zanimljivo, uchlanite se ko ima par minuta vremena
Bpa5e
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #5 : oktobar 20, 2011, 08:08:07 pm »

Hvala Smiley
Evidentirano
gfx
 Strana: [1] Štampa