Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10931 članova - Najnoviji član: tope maj 23, 2012, 11:08:55 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: Belgrade NOT base jump  (Poseta: 167 )
GONZALES
Administrator
Hero Member

Poruka: 766

« : septembar 08, 2011, 10:37:23 am »

Beogradjanin skocio sa novog mosta preko Ade

"Po meni se ništa neće zvati", pevali su svojevremeno članovi benda Bijelo Dugme. Ali, Beograđanin Dane Gegoj (53) rešio je da ova pesma za njega ne važi, pa je skočio s novog mosta na Adi Ciganliji. On tvrdi da to nije uradio da bi se ubio, već da bi most poneo, kako kaže, njegovo ime!
"Zbog niskog vodostaja Save plašio sam se kako će sve ispasti. Ovaj skok je bio fantastično iskustvo! Bavim se ekstremnim sportovima i oduvek sam pokušavao da budem prvi u nečemu. Sad mi se ukazala prilika za to. Skok sam brižljivo isplanirao. Nije lako doći na most zbog radnika. Zato sam obukao radničko odelo, popeo se i skočio", rekao je Dane.
Na kraju on je upozorio: "Apelujem na ljude da ne rade ovo što sam ja izveo. Adrenalinski sam manijak, i to je bio jedini razlog zbog kojeg sam skočio!"
Inače, novi most kod Ade Ciganlije daleko je najviši u Beogradu - ide čak 22 metra u visinu, Brankov most je visok 14 metara, Novi železnički most 13, Stari železnički most 12 metara, a Pančevački 9.

A ja dodajem, mogao je da obavesti jos nekog pa da tu nastanu valjane fotke i snimak  Grin

* skok most na adi.jpg (15.4 KB, 400x300 - (poseta: 31 ).)
« Poslednja izmena: septembar 08, 2011, 10:42:50 am GONZALES » Evidentirano

....you cant ever have fear in you, you need to have that little bit of feeling of immortalilty that you're going after it.....
EXTREME
Global Moderator
Hero Member

Poruka: 1599

Profil WWW Email
« Odgovor #1 : septembar 08, 2011, 11:22:03 am »

Malo su mi ove visine mostova nerealne...pogotovu Pancevacki most od 9m Huh?
Evidentirano

GONZALES
Administrator
Hero Member

Poruka: 766

« Odgovor #2 : septembar 08, 2011, 11:48:55 am »

I meni nerealno, mada ko zna gde i na kakvom vodostaju je mereno ali to su zvanicni podaci ( i meni zvucalo cudno, pa proverio ). Visina glavnih nosecih stubova je 18 metara, tako da iako neralno, izgleda da stvarno ume da bude visina od "samo" 9m

P.S.
Sad nadjoh na drugom mestu podatak da je od vode 16.5m tako da ko zna sta su oni tu merili....
« Poslednja izmena: septembar 08, 2011, 11:52:18 am GONZALES » Evidentirano

....you cant ever have fear in you, you need to have that little bit of feeling of immortalilty that you're going after it.....
gfx
 Strana: [1] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx