Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10931 članova - Najnoviji član: tope maj 23, 2012, 10:32:34 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: role i nizbrdo  (Poseta: 247 )
Boky
Newbie
*

Poruka: 13

Profil Email
« : juni 06, 2011, 03:38:06 pm »

Ljudi uzeo sam fusion rolere.. pa sam posle nekog vremena poceo da rolam.. 2. put i zivotu provozao
Ima li neko savete za kocenje nizbrdo... jel uopste moguce na nekoj nizbrdici ukociti..
jebem ga grad mi je sav uzbrdo nizbrdo pa ih zato i ne vozim cesto Sad
probao sam onaj plug kao sa skijama i samo sam ubrzavao.. t stop je nekoristan makar na moju kilazu nizbrdo.. ne znam dali ona kocnica vredi k*cu nisam je stavljao
p.s. imam 100kg pa malo teze staju Smiley
Evidentirano
Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #1 : juni 06, 2011, 08:10:45 pm »

Zaboravi T kocenje. Plug ti moze pomoci samo da smanjis brzinu, ali ne i da stanes. Probaj kocenje kao sa skijama. Skreci levo desno i trudi se da pri skretanju ides uzbrdo ako bas ne umes da stanes na 90 stepeni.

Nadam se da sam bar malo pomogao. Mogao bih a ti pokazem al to uzivo...
Evidentirano
kornboy
Newbie
*

Poruka: 8

« Odgovor #2 : juni 06, 2011, 10:13:48 pm »

Probaj power slide Cheesy u mestu zakocis ovako nestooo
probao licnoo mnogo dobar osecaj Cheesy jeste da moras prvo vezbas bar dva tri dana ali isplati se Cheesy ja sam ceo par tockica spalio dok nisam naucio Cheesy
Evidentirano
Nimrod
Full Member

Poruka: 177

Profil Email
« Odgovor #3 : juni 08, 2011, 03:49:21 pm »

Probaj power slide Cheesy u mestu zakocis ovako nestooo http://www.youtube.com/watch?v=Tri0ncv9Bpw probao licnoo mnogo dobar osecaj Cheesy jeste da moras prvo vezbas bar dva tri dana ali isplati se Cheesy ja sam ceo par tockica spalio dok nisam naucio Cheesy

lol nemoj to da radis nikako na asfaltu....
Evidentirano
kornboy
Newbie
*

Poruka: 8

« Odgovor #4 : juni 08, 2011, 09:07:48 pm »

ja radioo  Cheesy jedino tako mogu na nizbrdici zakocim Cheesy jeste pali tockice ali staje u mestu Cheesy
Evidentirano
gfx
 Strana: [1] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx