|
Boky
|
 |
« : mart 16, 2011, 06:09:27 pm » |
|
Ljudi poceo bih da rollam, a nemam veze sa mozgomo tome.. pa me zanima ako ima neka tema za pocetnike da me preuputite nisam nasao Ili ako moze neko da ispise malo stilove voznje i koji roleri su dobri za sta poz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
patak......sm.
|
 |
« Odgovor #1 : mart 16, 2011, 08:49:20 pm » |
|
Ne morate za svako pitanje da otvarate nove teme!... koliko ispod tvoje teme ima neka "pocetnicko pitanje" ...zar nije lakse tu napisati sta te interesuje, a ne pokretati celu novu temu... Prelistaj malo i starije teme, bilo je price i o trikovima i o svemu sto te zanima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Boky
|
 |
« Odgovor #2 : mart 16, 2011, 08:59:17 pm » |
|
ok jbga za temu.. nadam se da nije problem moderatoru da je prebaci onda u staru Odgovara mi urban ali i da moze da se skace  pa me intresuje koji su roleri "najbolji" tj koji su najbolji odnos cena kvalitet da odrade posao a da ne budu ekstra skupi? kakvi su ovi roces posto vidim povoljne za jeftino? Gde da kupim rolere, aj ljudi siguran sam da znate i preporucite neke 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: mart 17, 2011, 12:37:46 am Boky »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
luka_buba
|
 |
« Odgovor #3 : mart 17, 2011, 12:12:32 am » |
|
Uzmi neke rollerblade fusion koje su urban a lako ih mozes pretvorit u agresiv ako treba.. stavis plejtove, frejm i vozi!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Boky
|
 |
« Odgovor #4 : mart 17, 2011, 12:36:45 am » |
|
Thx na odgovoru, a gde da uzmem ? Jel ima soske ili kako se vec zove Sole valjda  ? Koja je cena bas sam na te bacio oko bio  znaci mogu biti "univerzalne" i za skakanje i brzu voznju hvala puno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Nimrod
|
 |
« Odgovor #5 : mart 17, 2011, 04:39:01 am » |
|
soske 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ćomi
|
 |
« Odgovor #6 : mart 17, 2011, 11:47:28 am » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Balkan Detroit!!!
|
|
|
|
Boky
|
 |
« Odgovor #7 : mart 17, 2011, 11:55:03 am » |
|
ukapirao sam ali gde da skacem u Lazarevcu tako da cu uzeti urban pa cu kasnije verovatno menjati sine ako budem isao u BG da oprobam skakanje  inace, gde da kupim fusion x5 ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Misha
|
 |
« Odgovor #8 : juni 09, 2011, 04:48:01 pm » |
|
Da ne otvram novu temu, kakve role preporucujete potpunom pocetniku uz jedan jedini uslov, da mogu da podnesu mojih 125kg?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zale
|
 |
« Odgovor #9 : juni 09, 2011, 05:14:26 pm » |
|
Bilo šta sem remz-a
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sole
|
 |
« Odgovor #10 : juni 09, 2011, 06:41:14 pm » |
|
Kupi sta hoces i bole te brige. Svaka rola ce te izdrzati sa 125kg ali tockici ce se brze sjebavati i to je to...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Misha
|
 |
« Odgovor #11 : juni 09, 2011, 09:58:42 pm » |
|
Ok, ako je samo problem sa tockovima, to cu podneti. Hvala na odgovoru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sole
|
 |
« Odgovor #12 : juni 10, 2011, 12:52:29 am » |
|
Ok, ako je samo problem sa tockovima, to cu podneti. Hvala na odgovoru.
Tek sam sad primetio da nisi naglasio da trazis aggressive role. Moj odgovor je samo i iskljucivo za prave aggressive role. Za osta;e treba tri puta razmisliti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Misha
|
 |
« Odgovor #13 : juni 10, 2011, 02:53:09 am » |
|
Ok, onda u kom pravcu da razmisljam? Necu se baviti trikovima sigurno, ali ako treba da kupim aggressive samo zbog toga sto mogu da nose moju tezinu, nemam nista protiv. Sta gubim onda? Ja sam do sada merkao neke urban modele, jel to dovoljno cvrsto? Sta predlazete?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kornboy
|
 |
« Odgovor #14 : juni 10, 2011, 08:19:22 am » |
|
agresivke su ti samo za skanje i divlajnje kao ja volim kazem  nisu za voznju svaki dan ima da ti puknu noge jel su sporije dosta u odnosu na urban pr, ako hoces svaki dan onda urban neces pogresiti sigurnoo  pogledaj x3 .x5 ili x7 bilo koje da uzmes ima da te nose samo tako  pozzz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|