Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10931 članova - Najnoviji član: tope maj 23, 2012, 10:04:51 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: 1 [2] Štampa
Autor tema: Novi roleri  (Poseta: 1046 )
luka_buba
Newbie
*

Poruka: 15

Profil Email
« Odgovor #15 : mart 10, 2011, 02:06:19 pm »

Naravno da bi probao da imam di, iz rijeke sam pa mi se neda do beograda Smiley

ma neces fulat s bambrickom, vozio sam ih par puta, dobra rola.. Samo sto imaju razorov liner a ne Jugov..

Evidentirano
zale
Jr. Member
**

Poruka: 96

Profil Email
« Odgovor #16 : mart 10, 2011, 02:13:07 pm »

Kakve to veze ima?
Evidentirano
luka_buba
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #17 : mart 10, 2011, 03:19:08 pm »

Jug su top lineri, nema se sta vise o njima rec.. svaki novi model linera koji izadje je oko 70e valjda to barem malo opravdava kvalitetu..

Cuo sam da je u bambricka trebao ici trust catalyst ali da nije uspio plan jer bi dosta pokustipilo cijelu rolu koja ionako ne kosta malo.. dal je istina nemam pojma..
Evidentirano
zale
Jr. Member
**

Poruka: 96

Profil Email
« Odgovor #18 : mart 10, 2011, 03:42:52 pm »

To da je taj Bambrickov liner kvalitetniji od Jugovog govori činjenica da neki Razorsovi vozači (poput Aragona) voze Aragon 4 role sa Bambrickovim linerom umesto sa Jugovim (koji bi inače trebali da promovišu). Pogledaj malo poslednja takmičenja pa ćeš videti.
Evidentirano
Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #19 : mart 10, 2011, 08:26:56 pm »

Sto se tice Belog uloska u aragonu 4 ne mora da znaci da je u pitanju kvalitet i udobnost. dota su slicni lajneri. Ista firma radi i razors i JUG, tako da mala je razlika. razors na primer nema one pertle na lineru dok JUG postoje.

Sto se tice Rollerblade-a, jos uvek ga nema u SRB. 90% nece stizati u svim brojevima. Videcete na sajtu kad stignu.

USD Classic throne ako nosis 42 ili 42,5, narucujes u broju 43 ili 44.

To je to....
Evidentirano
luka_buba
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #20 : mart 10, 2011, 10:42:56 pm »

Ma nekako se razorsov brze raspadne to je jedina zamjerka, nisam spomenuo da je neudoban il slicno..

Hvala Sole na konkretnom odgovoru, znaci ide 43.. Azn
Pozdrav!
Evidentirano
gfx
 Strana: 1 [2] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx