Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10931 članova - Najnoviji član: tope maj 23, 2012, 09:25:39 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: Dh vozaci- Licence?  (Poseta: 1016 )
Nemanja_ns
Jr. Member
**

Poruka: 51

Profil Email
« : decembar 24, 2010, 03:43:16 pm »

Pozdrav svima!

kao sto sam naslov kaze, da li iko planira da uzme licencu?  da omasovimo malo ovu disciplinu... bilo bi super kada bi nas bilo sto vise licenciranih...
Evidentirano
gripen
Jr. Member
**

Poruka: 64

Profil Email
« Odgovor #1 : decembar 24, 2010, 08:48:48 pm »

hm neverujem da ce se situacija popraviti i u 2011toj sto se tice licenci :/ jel ces ti opet uzimati ili ?
Evidentirano
marinijaDH
Full Member

Poruka: 173

Profil Email
« Odgovor #2 : decembar 24, 2010, 09:33:06 pm »

ja isto mislim da licenca nece nista da pomogne,al ja planiram da je uzmem.. Afro
Evidentirano

I <3 M
Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #3 : decembar 24, 2010, 10:40:02 pm »

Nisam DH, ali me zanima sta se dobija licencom?
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
Nemanja_ns
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #4 : decembar 25, 2010, 02:50:46 am »

pa bilo bi fer kad bi bilo sto vise licenciranih vozaca, moglo bi se i vise takmicnje organizovati cak, jer je to ipak nesta zvanicno, ko ce da pravi trku za ljude sa "ulice", al bukvalno... licenca je samo uverenje da je vozac zdrav, sposoban da vozi, sto znaci da je prosao lekarski pregled. I moze da vozi bilo gde napolju, naravno, na nekom ozbiljnijom takmicenju... a kod nas bi to bio jedan koran napred ka poboljsanju sporta... naravno sa ta licenca vazi za sve biciklisticke discipline
Evidentirano
marinijaDH
Full Member

Profil Email
« Odgovor #5 : decembar 25, 2010, 11:06:22 am »

mozda kad bi nas bilo vise,ali mozda bi se debeli peca smilovao da nam obezbedi neki kombi da mozemo svi da idemo na takmicenja,a ne da dolazimo svojim kolima..ali to je samo mozda...a za licencu jesam...samo razlog sto je nisam jos uzela je taj peca..
Evidentirano

I <3 M
Dusan
Hero Member

Poruka: 695

dusan271992@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #6 : decembar 25, 2010, 12:30:25 pm »

ti to trazis konkurenciju..pa nebi  bilo fer da uzmem to i da te pobedim Smiley salim se!
ja sam za,mada,dobiti licencu u zvezdi je nesto zasta treba malo vise cimanja,pokusao sam ja pre par godina i video sam samo papire da sam zdrav! od licence ni traga Sad
kakva je situacija u Fanatiku ?
Evidentirano

Nemanja_ns
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #7 : decembar 25, 2010, 12:57:03 pm »

uradi lekarski i daj papire i dobijas Smiley

Meni je zelja da omasovim sport u ovo zemlji, nadam se da cu uspeti uskoro... Savez je jos davno rekao da ce odvojiti jednu stipendiju od drumasa, i dati DH vozacu, najboljem, jos pre drzavnog... i pazi sad, po statutu biciklistickom, na trci mora da bude najmanje 8 licenciranih da bi ta stipendija vazila... tako da ono, sranje... nemojte misliti da sad ovom cimam zbog sebe, vec zato sto vozaci sa licencama su zvanicno priznati od strane bss-a, a sto je vise vozaca sa licencom, veca mogucnost omasovljavanja, i trazenja takmicenja i novaca... jer kao sto sam rekao, ko ce da da pare za vozace koji samo kazu da su vozaci... razmislite
Evidentirano
gripen
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #8 : decembar 25, 2010, 02:20:59 pm »

upravu si za sve i u potpunosti se slazem sa tobom! 1000din i nije nesto mnogo para ako ce to da doprinese razvoju DH scene u Srbiji tako da, count me in  Wink
Evidentirano
nedjo-su
Full Member

Poruka: 179

Profil Email
« Odgovor #9 : decembar 25, 2010, 06:06:05 pm »

Evo i mene da malo ucestvujem u ovoj raspravi, ili sta god to vec bilo... Za sledecu sezonu Cirko, Milos i ja cemo imati licence  Grin Grin Grin
Evidentirano
marinijaDH
Full Member

Profil Email
« Odgovor #10 : decembar 25, 2010, 09:14:48 pm »

ja moram ove moje lenje beogradjane da nateram tu licencu da vadimo,samo najdzel od beogradskih DH vozaca ima licencu koliko ja znam..nemanja ima tu logike skroz sto nas je vise licencirano veca nam je sansa da probijemo i dh Smiley
Evidentirano

I <3 M
MTBFLOYD
Full Member

Poruka: 108

RIDING A BIKE IS NOT AN ACTIVIRY NOR A SPORT IT'S

« Odgovor #11 : decembar 25, 2010, 11:06:11 pm »

ja bas i nisam dh vozac,ali prethodnim porukama je pisalo da licenca vazi za sve discipline,tako da sam ja u POTPUNOSTI ZA.... Cool Cool samo kad se to sve potvrdi,javite kad sta i gde..  Afro
Evidentirano

__       __
    \__/
gripen
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #12 : decembar 26, 2010, 03:49:14 pm »

ja moram ove moje lenje beogradjane da nateram tu licencu da vadimo,samo najdzel od beogradskih DH vozaca ima licencu koliko ja znam..nemanja ima tu logike skroz sto nas je vise licencirano veca nam je sansa da probijemo i dh Smiley

nismo lenji  Angel
Evidentirano
marinijaDH
Full Member

Profil Email
« Odgovor #13 : decembar 27, 2010, 01:51:58 am »

ti si ispaljivac,a ostali su lenji.. Tongue
Evidentirano

I <3 M
DjomlaBoljevac
Newbie
*

Poruka: 9

Profil Email
« Odgovor #14 : juni 01, 2011, 02:09:37 am »

kako se moze dobiti ta licenca ako je neko van Beograda?I koliko kosta.mozete mi javiti preko Maila maki_shvaki@yahoo.com ili me preko tog maila naci na fejsu ili skype-uPozzz
« Poslednja izmena: juni 01, 2011, 02:11:17 am DjomlaBoljevac » Evidentirano
gfx
 Strana: [1] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx