Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62801 Poruka 2638 tema 10931 članova - Najnoviji član: tope maj 23, 2012, 09:13:30 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: 1 [2] Štampa
Autor tema: 40 godina BMX-a ! 40 years of BMX !  (Poseta: 670 )
nikolaolic
Newbie
*

Poruka: 27

« Odgovor #15 : novembar 18, 2010, 06:44:48 am »

cao rale, trbo i ostali,

rale majstore slike su ti super, ja znam tog tipa samo po imenu i liku i delu, ne znam ga licno. secam se da je hoffman vozio pk rippera kad je ostavio haro i presao na svoju firmu, pa u tom medju-periodu. koliko se secam, i sa tim bajsom je kidao Smiley aparija i voelkra nikad nisam upoznao, al sam jedne jeseni vozio sa wilkersonom dosta jer je bio na nekoj turi u dalasu a jedan moj drug (will, upoznao si ga) je vozio sa wilkerson airlines tog leta. eto ispunjenog sna, voziti bajs sa wilkersonom. e kad bi on znao koliko klinaca je u staroj Jugi znalo kad se on ozenio, gde mu je kuca bila, i kako mu je izgledala rampa u dvoristu haha.

jos par nedelja i eto ga tzv 2010 serbian bmx flatland jam Smiley plan je jednostavan, ja bi da vidim nase vozace i nas flatland, dugo godina je proslo od kako smo rale, vucko, shomi, slavko, srdja, oreka i ja vozili kod konja...

veliki pozdrav,

nikola

ps: donosim svim nasim flatlanderima DVDove odlicnog flatland filma Elusion, poklon od firme London Bikes
Evidentirano
gfx
 Strana: 1 [2] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx