Pozdrav svima

Ja sam Nikola Radojicic iz Kragujevca,neki me znaju po mom snimanju i montazi filmova,a vecina me zna po voznji bicikle na srpskoj sceni

Evo i ja da se prikljucim ovom umetnickom delu foruma,imam 19 godina,snimanjem i montazom se bavim od svoje 15 godine,prosao sam sve programe,od Movie Makera,preko
Sony Vegasa,Adobe premiera i after-a,i na kraju dospeo na vrhunac montaze Final Cut Studio

.Poceo sam samim tim sto sam poceo da vozim biciklu,tako je rodila ideja da se nesto snimi,pa se onda sklopi,pa onda drugovi,mama,tata,baba,deda svi redom mogu da vide sta ja to radim sa tom biciklom,i onda tako svi odusevljeni daju svi po malo novca i kupi se prva kamera(panasonic gs-330),i tako dosta dobrog materijala je snimljeno sam njom,snimljen je Snowboard film Happy day,snimano je dosta edita,i doslo jo vreme da se uzme nesto malo ozbiljnije,to je bila Canon Hv30 HD kamera,sa njom je radjen King of Europe,drift koji je odrzan prosle godine u Kragujevcu,i tako se malo proculo za Linear Wipe media video produkciju,tj video je jako uspesan,zato je uradjen dva dana posle drifta i kao prvi edit je stajao na oficijalnom sajtu na home stranici!Sada se sve radi malo ozbiljnije sa boljom opremom,ali to je i dalje home studio,opremljen Macbook pro racunarom sa visokom konfiguracijom,dovoljnom da odlino gura Final Cut Studio 2!
Oprema za snimanje se svodi na,par stativa,glidecam,stedycam,telo Canon 7D,18-135is i 50m 1.8 optikom !
Za sledecu godinu se priprema zavrsetak snimanja filma o nama momcima iz Kragujevca koji se bavimo ekstremnim sportovima,kao i pocetak snimanja prvog prefesionalnog bike filma na ovim prostorima!
Eto nesto kratko od mene,ako bilo kome treba neka info,ili je mozda potrebna montaza ili snimanje:
scooby.abc@hotmail.com ili 065 615 0000 Nikola
http://www.vimeo.com/linearwipemedia