Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62800 Poruka 2638 tema 10930 članova - Najnoviji član: johnjoeil24 maj 23, 2012, 09:16:31 am
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: Kopaonik Pre PWC - Raska open 2010  (Poseta: 408 )
FLYING MAN
Administrator
Hero Member

Poruka: 644

flyingmann@gmail.com
Profil WWW Email
« : avgust 11, 2010, 08:22:36 pm »

Od 2-7 avgusta na Kopaoniku je odrazno takmicenje u paraglajdingu, disciplina cross country.
Takmicenje je inace bilo pred svetski kup i bio je prisutan predsednik organizacije svetskog kupa u preletima Goran Dimiskovski iz Makedonije. Pa se nadamo da ce dodeliti 2012 godine organizaciju PWC-a paraglajding klubu "Golija" iz Raske - http://www.para-golija.org.rs
Na njihovom sajtu mozete pogledati rezultate sa takmicenja, a na ovde mozete pogledati vise slika.

« Poslednja izmena: avgust 11, 2010, 11:43:11 pm FLYING MAN » Evidentirano

GONZALES
Administrator
Hero Member

Poruka: 766

« Odgovor #1 : avgust 11, 2010, 10:02:46 pm »

cool fotkice
Evidentirano

....you cant ever have fear in you, you need to have that little bit of feeling of immortalilty that you're going after it.....
FLYING MAN
Administrator
Hero Member

Poruka: 644

flyingmann@gmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #2 : avgust 11, 2010, 11:44:25 pm »

Skljocao sam kao lud, mada mi je to donekle i bio posao tamo. Trebao sam da pisem izvestaje i rezultate za njihov sajt za vreme trajanja takmicenja.
Evidentirano

gfx
 Strana: [1] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx