Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62800 Poruka 2638 tema 10930 članova - Najnoviji član: johnjoeil24 maj 23, 2012, 08:23:28 am
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] 2 3 Štampa
Autor tema: Skate park u Nišu!?  (Poseta: 1588 )
Jimmy_92
Jr. Member
**

Poruka: 60

Ako hoces da pobedis, nesmes da izgubis!

stomaklija_92@hotmail.com
Profil Email
« : juni 08, 2010, 08:49:26 pm »

Napravih ovo da vidim zna li neko nesto vezano za pocetak izgradnje, dali ce uopste ikad da se napravi i ako hoce kad ce skate park u Nisu?? mozda neko nesto zna vezano za ovo, pa ako zna neka kaze ovde.  Smiley p.s. scena je jako losa, msm da bi park malo pocupao situaciju... dobro bi nam doso!  Cry  Cry  Cry
Evidentirano
Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #1 : juni 08, 2010, 11:40:20 pm »

Takav park kakav ce se verovatno napraviti u Nisu, nece doprineti razvoju vase scene.
Vec cete samo zabosti u mesto i cekati ''bolje'' dane:I

Uskoro ce park....
Evidentirano
Jimmy_92
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #2 : juni 08, 2010, 11:57:08 pm »

nesto tipa NS I BG ili gore?  Huh? msm pitam te ovako glupo ali znas, a mene interesuje!  Grin a razvice se scena, jer taj psiholoski efekat kad se popale klinci da uzimaju sktejtove i roske jer imaju gde da voze... bice bolje nego sto je sad svakako...
Evidentirano
Sole
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #3 : juni 09, 2010, 01:03:50 am »

Sta vredi da kupuju, kad niko nece znati da vozi i da koristi to sto kupi....?

Nece biti priblizni kao BG i NS. Bice 90% losije, Ako nesto ne promenimo do tad:I
Evidentirano
Jimmy_92
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #4 : juni 09, 2010, 03:20:33 pm »

ako kupi njih 20, pa majku mu bar ce 5 coveka da nauci nesto...  Undecided  a da, ne znam sto sam i pitao kad znam da kod nas sve mora da bude jadno i bedno i da se uradi koliko da se ljudima zapuse usta... a da se BG potencira, potencira se mnogo. ja shvatam da je prestonica ali majku mu ostali ne treba da zive!? ja se npr. ne secam kad je poslednji put neki dobar bend doso u Nis.... nema veze sa temom, ali je tuzno koliko je jadno ovde!!!!!!!  Cry
Evidentirano
-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« Odgovor #5 : juni 09, 2010, 04:32:17 pm »

jbg. raspodela kulture 97% Bg, 2% Ns, 0,2 Nis, i sto ostane ide na ostatak srbije...
Ali problem loseg sk8parka nece imati veze sa nijednim drugim gradom, to je problem Nisa i vozaca u njemu...
Evidentirano
Sole
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #6 : juni 09, 2010, 07:13:44 pm »

Ja cut i prosto odgovoriti na to ''potenciranje'' Beograda.
Ako dovedes neki dobar bend u BG, zaradices 10 puta vise nego u Nisu.
S jedne strane imas vise ljudi na jednom mestu, a sa druge strane vi u Nisu, necete da date pare za taj bend...

Emanuel organizuje u Subotici i dobro mu ide. Nije problem u gradu vec u vama.

Inace Beograd jako dugo nije imao sk8 park. Subotica ga je jedina imala jedno vreme, cak i Pozarevac.
Tako da nema to veze. Podrzavajte svoje. Prvo lokalno, onda srpsko, pa regionalno i svima ce biti bolje....

Kao sto Boris rece, za park cete biti sami krivi.
Odacu vam jednu tajnu:
Sebastijan je vec u pregovorima tamo i predstavio se kao profesionalac:)
Enjoj!!!!
Evidentirano
Sole
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #7 : juni 09, 2010, 07:23:14 pm »

P.S. 20 ljudi vozeci u losem skejt parku nikad nece nauciti da voze. Ni jedan od njih. Ali ni jedan.
To ti je isto kao da igras basket po travi, na nizem kosu. Da li ces ikada nauciti?
Neces! A pored toga ces se povrediti brdo puta:I
Evidentirano
-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« Odgovor #8 : juni 09, 2010, 07:45:25 pm »

I jos jedno, "grad" ne voli vas pa da hoce da ucini ajde da imate gde da vozite...u vama vide mlade ljude izmedju 15-20godina vecinom, ili nikada do sada niste glasali ili cete tek dobiti pravo glasa u skorije vreme, znaci vide mlade nove generacije za prikupljanje glasova...jer se nadaju da vas pridobiju time sto ce investirati u nesto sto volite...e to je jedino sto vi mozete iskoristiti kao vasu prednost i tako spreciti Sebastijana, reci da vam to sto on radi ne odgovara, da time niko nije zadovoljan da je preskpo, da vi imate bolja resenja, da je za iste ili manje pare napravljen park u Subotici 10puta bolji nego planirani za Nis. Na kraju da nece dobiti simpatije od mladih za gradnju takvog parka za trosenje novca uzalud.
Idite na neku lokalnu televiziju, radio...tako i tako ne znaju kako da popune program... Malo se aktivirajte,znate da grad hoce da pravi sad je na vama da se to dobro napravi.

Krusevac je dao 10000eu na govno...ono ne moze da se nazove park...a suboticki park je za isti taj novac napravljen.
Evidentirano
Jimmy_92
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #9 : juni 09, 2010, 07:56:08 pm »

hvala vam ljudi...  Smiley sve sto pricate je tacno. ali sole npr. kad je slipknot dolazio u BG ja sam dao vise nego iko iz BG-a. jer moja autobuska karta, pa karta za koncert, pa za jelo, pice... of topik ali kazem.  Grin a najveci problem je sto svi zele da se nesto desi a da se niko ne iscima nizasta. to je frka. cast izuzecima, ali malo je ljudi. svi idu na foru, ma kad naprave vozivemo to sto imamo i kraj. tako da jbg, radis nesto sto volis u govnjivim uslovima pa te i tad osudjuju...  Cry jedino da prodam bubreg i da napravim privatni sk8 park i da naplacujem ulaz. pa kad odplatim ulozeno kupicu svoj bubreg nazad! xDD
Evidentirano
mR_hinja_elbarto!
Full Member

Poruka: 154

hinja

Profil Email
« Odgovor #10 : juni 09, 2010, 08:04:03 pm »

...ne verujem da bi posle mogao da nabudzish taj drugi bubreg... Police
Evidentirano

mR_hinja_elbaRto!
Jimmy_92
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #11 : juni 09, 2010, 08:35:41 pm »

para vrti dje burgija nece!  Grin
Evidentirano
Jimmy_92
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #12 : juni 09, 2010, 09:18:10 pm »

nego sole, postoji li neka fotka ili nesto slicno? spisak sprava, sta se planira? i ukratko mi pls objasni iz iskustva koje imas kako je najbolje da potegnemo da prilagorimo park i roskama?? fala unapred  Smiley
Evidentirano
Sole
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #13 : juni 09, 2010, 09:39:16 pm »

Nesto slicno Krusevcu, sa jos par elemenata. Bas malo i jadno:I
Sve je usko i sve je bas za sk8
Evidentirano
emanuel
Hero Member

Poruka: 1000

Profil Email
« Odgovor #14 : juni 09, 2010, 10:20:26 pm »

Emanuel organizuje u Subotici i dobro mu ide. Nije problem u gradu vec u vama.

Jao, kako volim kada me Sole spomene Cheesy

Cinjenica je da je scena tamo gde se ljudi cimaju ... Ja sam se cimao 2003-2004 i napravio prvi park ... sada imamo Bacliju koji to isto radi... i svi ga podrzavamo .. i scena ide i raste ...

Evidentirano

gfx
 Strana: [1] 2 3 Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx