Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62800 Poruka 2638 tema 10930 članova - Najnoviji član: johnjoeil24 maj 23, 2012, 08:20:54 am
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: help oko rola  (Poseta: 820 )
Cruel
Newbie
*

Poruka: 16

« : juni 01, 2010, 10:04:53 pm »

pozdrav, imam rollerblade downtown 3.
ove šine(rama il kako to ko zove) mi se cine jako lose , sto vi mislite?
i istrugao sam par zubaca na kopci i sad ih nemogu stegnuti..se da kupiti nov remen?
http://www.baysideblades.com.au/inline_skates_dt/inline_skates/rollerblade/images/TRS%20Downtown.jpg
moje su ko ove ali imaju druge kotace i srednja 2 su mala tvrda plasticna..
Evidentirano
patak......sm.
Full Member

Poruka: 124

Profil Email
« Odgovor #1 : juni 01, 2010, 10:09:48 pm »

To su obicne roller blade shine, nisu hvalitetne.Preporucio bih ti neke groun control, kizer ...A za kopcu (remen,kako ti kazes) ti preporucujem da kupis druge i promenis, jer nisu skupe, a i sto bi rizikovao da ti se otkopcavaju u voznji, samo zglob mozes da povredis.  Smiley
Evidentirano
patak......sm.
Full Member

Profil Email
« Odgovor #2 : juni 01, 2010, 10:12:57 pm »

To su obicne rollerblade shine, nisu kvalitetne.Preporucio bih ti neke ground control, kizer ...A za kopcu (remen,kako ti kazes) ti preporucujem da kupis druge i promenis, jer nisu skupe, a i sto bi rizikovao da ti se otkopcavaju u voznji, samo zglob mozes da povredis.  Smiley
Evidentirano
Cruel
Newbie
*

« Odgovor #3 : juni 01, 2010, 10:19:38 pm »

drugu kopcu se moze kupiti ili cijelu cizmu moram?
Evidentirano
patak......sm.
Full Member

Profil Email
« Odgovor #4 : juni 01, 2010, 10:33:17 pm »

Pa kopcu samo ...http://www.ignitionshop.com/product.php?id=6048    a imas valjda i rzrs, usd ....ma sve je to isto ... Grin
Evidentirano
Cruel
Newbie
*

« Odgovor #5 : juni 01, 2010, 10:35:10 pm »

a je moguce to kupiti negdje u hrvatskoj ? il ako bas nigdje nema u hrvatskoj onda u srbiji?
Evidentirano
Cruel
Newbie
*

« Odgovor #6 : juni 01, 2010, 10:57:30 pm »

frameovi su mi nekako najbolji ovi sa samo 2 kotaca tipa http://www.ignitionshop.com/product.php?id=1945#
je ok to?
Evidentirano
Steva-SM
Hero Member

Poruka: 710

Profil Email
« Odgovor #7 : juni 01, 2010, 11:39:51 pm »

Za početak su ti ok bilo kakvi frejmovi...kopča ti je oko 10e,jeftina je...namestiš to i rolaj! Wink
Evidentirano
Cruel
Newbie
*

« Odgovor #8 : juni 01, 2010, 11:46:36 pm »

Za početak su ti ok bilo kakvi frejmovi...kopča ti je oko 10e,jeftina je...namestiš to i rolaj! Wink
a koje su prednosti frejmova sa grind kotacicima i ovih sa samo 2 weelslota?
Sad sam gledao malo kao je kopca montirana i kolo sam vidio to
je neka metalna zakovica..kako da to otkvacim?!
Evidentirano
-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« Odgovor #9 : juni 01, 2010, 11:50:26 pm »

http://roll-o-rama.info/forum/index.php?sid=9eecc6bf81639e64e86c24ebce7ca149
Evo ti ga link za hrvatski forum, sigurno ce ti pomoci da dosta lakse dodjes do kopce.
Ma da tu stvarno mozes koju hoces da stavis, tj samo za VALO nisam siguran jer imaju neki malo drugaciji sistem.
Frame stavi antirokere i bice ti puno lakse. I u buduce kad malo napredujes i sve, uzmes Remz ili Razors i nemas nikakvih problema Cheesy .
Evidentirano
Veljko Vulović
Hero Member

Poruka: 535

ustanem kad padnem!

veljko16@yahoo.com veljko16@yahoo.com
Profil WWW
« Odgovor #10 : juni 02, 2010, 12:09:01 am »

otkines kopcu, i ovako je vise neces koristiti, asmo pazljiv oda ne ostetis plastiku sa strane, a onda kopce koje kupis zasrafis srafovima koje dobijas uz njih. a sto se sine tice, ta moze dosta dobro da ti posluzi, mada nije bas neka sad bog zna sta ali koristice ti dobro... a kad je celu pojede, iskrckas, i rastavis na proste cinioce (voznjom naravno Smiley onda kupi novu! i gledaj da to bude u skorije vreme Wink pozdrav
Evidentirano

8===============================o
Cruel
Newbie
*

« Odgovor #11 : juni 02, 2010, 09:22:08 am »

http://roll-o-rama.info/forum/index.php?sid=9eecc6bf81639e64e86c24ebce7ca149
Evo ti ga link za hrvatski forum, sigurno ce ti pomoci da dosta lakse dodjes do kopce.
Ma da tu stvarno mozes koju hoces da stavis, tj samo za VALO nisam siguran jer imaju neki malo drugaciji sistem.
Frame stavi antirokere i bice ti puno lakse. I u buduce kad malo napredujes i sve, uzmes Remz ili Razors i nemas nikakvih problema Cheesy .

znam za taj site rollorama, al meni ne radi..kada god odem na njega kaze da probam kasnije -.-"
Evidentirano
Cruel
Newbie
*

« Odgovor #12 : juni 02, 2010, 09:39:17 am »

I zanima me, posto imam one anti rock kotacice u koje lageri idu dal ihtheba stegnut da stoje na mjestu i nemogu se ni malo pomaknuti ili ih treba pustit da se malo vrte?
Evidentirano
Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #13 : juni 02, 2010, 10:11:06 am »

I zanima me, posto imam one anti rock kotacice u koje lageri idu dal ihtheba stegnut da stoje na mjestu i nemogu se ni malo pomaknuti ili ih treba pustit da se malo vrte?

Potpuno je svejedno. Ako su celi od plastike klizece i na jedan i na drugi nacin  Wink
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #14 : juni 02, 2010, 08:28:50 pm »

U Srbiji mozes kupiti kopcu, u Hrvatskoj, nr znam.
E sad imas dve mogucnosti, da kupis kopcu za rollerblade (istu takvu kao sto i imas) ili da kupis kopcu nekog drugog proizvosjaca, kao sto su razors i usd.
Sto se sina tice, mozes da vozis i u tim, a mozes i kupiti neke bolje. ALi ako vec hoces da menjas sine, prodaj celu rolu i kupi neku bolju. Procices sa skoro isto para, a imaces i bolju rolu i bolje sine i sve...
Evidentirano
gfx
 Strana: [1] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx