Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62314 Poruka 2598 tema 15816 članova - Najnoviji član: ottoacosta614 februar 04, 2012, 05:40:03 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: 1 2 [3] 4 Štampa
Autor tema: Park u jagodini  (Poseta: 2453 )
Tang[O]
Full Member

Poruka: 119

PEACE

11 RAZORS_92@hotmail.vom qq qq
Profil Email
« Odgovor #30 : februar 02, 2010, 09:55:35 pm »

naravno kad slavisa nije prisutan na forumu, tu je comi da razresi sve diskusije   Cool Afro
iskustvo xd
Evidentirano

art of rollerblading
zale
Jr. Member
**

Poruka: 95

Profil Email
« Odgovor #31 : februar 02, 2010, 11:33:02 pm »

doro, ocita mi ti bukvicu... ja sam reko moje misljenje a ti me odma spustas onim sto ti mislis... Shocked po meni, ako to volim, i najgoru jebenu i razdrndanu sipku od 10cm visine mogu da napravim da mi bude perfektna za bilo koji slajd... i nemoj brate tako odmah, forum je ovo, cemu h8?? Grin svako kazes sta misli... tako da vase visocanstvo, slavisa, budite fini prema nama smrtnicima...  Smiley

Ti misliš da ćeš posle 3-4 godine vožnje napredovati tako što ćeš voziti šipu od 10cm visine? Čovek vozi skoro 10 godina jedno te isto, i ne može napredovati pošto nema uslova.  I on to voli, sigurno više od tebe i bilo koga drugog kada je toliko dugo ostao u tom sportu iako je slabo dobijao išta za uzvrat, ali moraš shvatiti da šipke i ivice od 10 cm visine neće ništa značiti njegovom napredku,naručito posle toliko godina vožnje. Ako ti skejt parkom nazivaš mali prostor koji sadrži jedan quoter, neku vrstu funbox-a i još jednu letvu, onda stvarno ne znam šta da ti kažem, tu jedino mogu napredovati ljudi koji voze kraće od 2 meseca.
Međutim, ima ljudi koji kažu "neka, i to je dovoljno za početak", i onda lepo ispuše, dobiju krš i početnici su superhappyshiny, i posle dva meseca skontaju kakvu su glupost napravili.
Ne hejtuje on nikog, nije njemu sigurno u cilju da te zajebe ili šta već.
« Poslednja izmena: februar 02, 2010, 11:35:41 pm zale » Evidentirano
zale
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #32 : februar 02, 2010, 11:34:15 pm »

doublepost, sorry.
« Poslednja izmena: februar 02, 2010, 11:37:47 pm zale » Evidentirano
Jimmy_92
Jr. Member
**

Poruka: 60

Ako hoces da pobedis, nesmes da izgubis!

stomaklija_92@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #33 : februar 02, 2010, 11:43:25 pm »

samo rekoh da mi je lepse kad se ja prilagodim necemu i kad za najgoru sipku, ivicu ili sta vec kazem da je dobra i napravim da mi je dobra nego da cekam da se to nesto prilagodi meni, a to braco u srbiji nikad nece da bude... a sole je poceo da vozi dok nije bilo ni govora o sk8 parku, pa je bio ekstra vozac i pre koju godinu kad sk8 parkova nije ni bilo u srbiji... a opet sve to u losim uslovima... Cool
Evidentirano
Tang[O]
Full Member

PEACE

Profil Email
« Odgovor #34 : februar 02, 2010, 11:55:54 pm »

Ti misliš da ćeš posle 3-4 godine vožnje napredovati tako što ćeš voziti šipu od 10cm visine?
zamisli sta je reko covek xdDD kao da nije ni citao onaj pre post  Afro
Evidentirano

art of rollerblading
zale
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #35 : februar 02, 2010, 11:56:36 pm »

...a sole je poceo da vozi dok nije bilo ni govora o sk8 parku, pa je bio ekstra vozac i pre koju godinu kad sk8 parkova nije ni bilo u srbiji...

...Dok su u isto vreme Mađari imali skate parkove, te su mogli vežbati oba, i zbog toga su i malo bolji vozači i mogu osvajati neka mesta na većim takmičenjima pošto, očigledno, imaju uslova za napredak.Verovatno su zbog tih prednosti neki od njih i uspeli da postanu članovi USD i Xsjado flowa (kao što su Bela i Kris), i dobili neki status na roleraškoj sceni.
Jeste Sole dobar vozač, ali zaboga shvati da jako teško može imalo napredovati pošto nema uslova.
« Poslednja izmena: februar 02, 2010, 11:59:54 pm zale » Evidentirano
ćomi
Hero Member

Poruka: 909

ride for fun!

comiL@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #36 : februar 02, 2010, 11:58:03 pm »

samo rekoh da mi je lepse kad se ja prilagodim necemu i kad za najgoru sipku, ivicu ili sta vec kazem da je dobra i napravim da mi je dobra nego da cekam da se to nesto prilagodi meni, a to braco u srbiji nikad nece da bude... a sole je poceo da vozi dok nije bilo ni govora o sk8 parku, pa je bio ekstra vozac i pre koju godinu kad sk8 parkova nije ni bilo u srbiji... a opet sve to u losim uslovima... Cool
svi su se razmazili, nebitno kakvi su uslovi, ja sam prvi razmažen
i zato mi trebaju uslovi i zato želim bolje uslove i boriću se za njih
ne da vozim 3 krljave ivice i šipku drljavu i da svaki dan na vožnji moram da čistim jebenu rizlu da bih mogao da se krećem nesmetano
i da nosim zavoje,i da nema ljudi koji će da me ometaju u vožnji i da mi posle svake vožnje ne smeta ceo svet zato što ja nemam uslove da vozim i pre svega hoću da uživam dok vozim
Evidentirano

Balkan Detroit!!!
Tang[O]
Full Member

PEACE

Profil Email
« Odgovor #37 : februar 03, 2010, 12:00:26 am »

comi idi u woodward  Afro
Evidentirano

art of rollerblading
ćomi
Hero Member

Poruka: 909

ride for fun!

comiL@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #38 : februar 03, 2010, 12:01:58 am »

ne, doćiće on kod mene
Evidentirano

Balkan Detroit!!!
Tang[O]
Full Member

PEACE

Profil Email
« Odgovor #39 : februar 03, 2010, 12:03:18 am »

brate ljudi pa ovako ko zeli da uziva u voznji i da mu ne smeta rizla neka dodje u jagodinu, hahahahaha
Evidentirano

art of rollerblading
emanuel
Hero Member

Poruka: 1000

Profil Email
« Odgovor #40 : februar 03, 2010, 08:26:30 am »

dupli post ...

.... i na -10 se moze voziti i na najvecem sranju od sipke, box, daske = bilo cega
samo dobra volja i ljubav!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=De9LLYRTdrk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=De9LLYRTdrk</a>
Evidentirano

Koxbox
Full Member

Poruka: 154

« Odgovor #41 : februar 03, 2010, 02:44:00 pm »

Btw ova tema oko uslova se skroz rasplamsala Smiley ..
A ono sto sam rekao h8erski ... to sam rekao iz sale ( cisto da se ne primate previse na ove moje glupave komentare Smiley )
Evidentirano

Rollerblader's body has no scars, his scars got a body.
Veljko Vulović
Hero Member

Poruka: 535

ustanem kad padnem!

veljko16@yahoo.com veljko16@yahoo.com
Profil WWW
« Odgovor #42 : februar 03, 2010, 07:06:43 pm »

Smiley ..
Ja kontam da soletu dnevno poiskacu 10 bubuljica od nervoze dok cita ovaj forum Cheesy

Nego da promenimo temu ...
Jel se vozikate malo po ovom vremenu ili svi cekate prolece Wink ?
Ja sam bogami krenuo neke sklj ivice pored ulaza samo da ubijem dosadu zime xD
vozim kad imam sta, posto je slavisa van zemlje ja nemam role Smiley
jbg, a sto se tice skejt parkova,e dok se pocetnici i ne iskusni pitaju o tome i oni pregovaraju sa opstinama i sve dok mi rolerasi budemo bili pickice dobijacemo to sto dobijamo, a sve pare koje su date za sva ta sranja od "skejt parkova" koja su napravljena mogao se napraviti jedan ogroman dobar skejt park.
Prica broj dva gde je u pitanju beograd i beogradski skejt park koji je ocigledno s namerom pravljen samo za skejt i zato sto roleri sad nemaju svoje mi smo sami krivi... Ocigledno je da u bg skejt parku skejteri ne koriste ceo park ceo prvi deo parka se ne koristi, odnosno jako malo, tu su mogli da se nadju elementi koji odgovaraju rolerima, ali ko nas jebe kad smo glupi, mutavi i pokusavamo da budemo posteni. Po medijama se povlacila prica kako je taj park namenjen svima, odnosno ima upotrebnu vrednost za sva tri sporta, sto je naravno jedna ogromna LAZ. U nekim gradovima je bilo akcija i pravljeni su projekti parkova koji odgovaraju rolerima ali naravno skejteri su se bunili jer navodno njima ne odgovaraju te srave. Bicemo jadni i necemo imati sta da vozimo sve dok budemo bili glupi kao sto jesmo i ne organizovani, ne secam se da smo se ikada skupili svi, da smo ikada napravili spisak nas koliko nas ima, da sa nasim brojcanim stanjem otisli i trazili nesto sto nam treba i sto NAMA (ne pocetnicima, ne oldskul likovima koji izadju na voznju jednom u 6 meseci) nego stvarno rolerasima odgovara!
Evidentirano

8===============================o
fikus_inline
Full Member

Poruka: 166

"Never given'up Never given'in"

Profil Email
« Odgovor #43 : februar 03, 2010, 08:45:30 pm »

niko ovde od starijih roskara ne pametuje,
naprotiv
svako prica kroz sta je prosao ili prolazi i gleda na osnovu tih iskustava da podigne
scenu na neki vishi nivo
...
bitna je zelja,al jebo ti zelju ako NEMA sta da se vozi
!!!

p.s.
pre bi vozio drljavi street nego neki park koji samo moze da te sjebe ili da odmogne u napredovanju
!!!

Afro Afro Afro
Evidentirano

Balkan Detrit Crew ! ! !
Joca SM
Newbie
*

Poruka: 40

dzocaaa@hotmail.com
« Odgovor #44 : februar 03, 2010, 09:09:18 pm »

Smiley ..
Ja kontam da soletu dnevno poiskacu 10 bubuljica od nervoze dok cita ovaj forum Cheesy

Nego da promenimo temu ...
Jel se vozikate malo po ovom vremenu ili svi cekate prolece Wink ?
Ja sam bogami krenuo neke sklj ivice pored ulaza samo da ubijem dosadu zime xD
vozim kad imam sta, posto je slavisa van zemlje ja nemam role Smiley
jbg, a sto se tice skejt parkova,e dok se pocetnici i ne iskusni pitaju o tome i oni pregovaraju sa opstinama i sve dok mi rolerasi budemo bili pickice dobijacemo to sto dobijamo, a sve pare koje su date za sva ta sranja od "skejt parkova" koja su napravljena mogao se napraviti jedan ogroman dobar skejt park.
Prica broj dva gde je u pitanju beograd i beogradski skejt park koji je ocigledno s namerom pravljen samo za skejt i zato sto roleri sad nemaju svoje mi smo sami krivi... Ocigledno je da u bg skejt parku skejteri ne koriste ceo park ceo prvi deo parka se ne koristi, odnosno jako malo, tu su mogli da se nadju elementi koji odgovaraju rolerima, ali ko nas jebe kad smo glupi, mutavi i pokusavamo da budemo posteni. Po medijama se povlacila prica kako je taj park namenjen svima, odnosno ima upotrebnu vrednost za sva tri sporta, sto je naravno jedna ogromna LAZ. U nekim gradovima je bilo akcija i pravljeni su projekti parkova koji odgovaraju rolerima ali naravno skejteri su se bunili jer navodno njima ne odgovaraju te srave. Bicemo jadni i necemo imati sta da vozimo sve dok budemo bili glupi kao sto jesmo i ne organizovani, ne secam se da smo se ikada skupili svi, da smo ikada napravili spisak nas koliko nas ima, da sa nasim brojcanim stanjem otisli i trazili nesto sto nam treba i sto NAMA (ne pocetnicima, ne oldskul likovima koji izadju na voznju jednom u 6 meseci) nego stvarno rolerasima odgovara!

koliko puta ista prica??
Evidentirano
gfx
 Strana: 1 2 [3] 4 Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx