Evo nov sam ovdje pa eto prvo da vas pozdravim pa krecem tipkat!

prvi post jeeea!
Dobro si sole to sve opisao!
u topside trikovima, fale neka imena:
sweetstance : topside mizzou - prva noga (prema smjeru kretanja) u topside polozaju, druga u frontside/pathslide polozaju
kindgrind : AO sweetstance - prva noga (prema smjeru kretanja) u frontside/pathslide polozaju , druga u topside polozaju
misfit : topside mistrial - prva noga (prema smjeru kretanja) u topside polozaju, druga u backslide polozaju
fishbrain/fish : topside makio
trik koji je sole spominjao kao Dzili mibzbi
citric (sitrik) : acid na kojem se noga prebaci s druge strane "vanjske" u polazaj ispred noge na soulplate-u, meni taj trik ne izgleda bas nesto, sta kenjam ruzan mi je, al je tezak i mislim da ga vrijedi spomenut.. uspio sam nac neki di se barem nekako kuzi, samo sto je ovaj alleyoop negative citric acid -
christgrind : backslide u kojem nogom (koja bi trebala biti grabana ili slobodna) stojis na boot-u noge koja je u backslide-u.. trik u kojem postoji nekoliko varijacija, torque christ, soul christ, top christ i rijetko se vidjaju ali zasto ne..
bs torque christ -
svi trikovi na jednoj nozi mogu biti grabani, cross grabani (desna ruka lovi lijevu nogu) ili freestyle (bez graba) samo sto se to u imenu ne spominje a i moze, npr cross grab makio..
trikovi na jednoj nozi mogu biti i rocket (jako sagnuti s ispruzenom grabanom nogom), npr makio rocket
postoji jos i old school trikova i nekih old ooold school tipa trainingwheel koji se jos '99 valjda vise nije radio

al ko voli..
eto ispravite me ako sam negdje zjbao!
Pozdrav!