Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62323 Poruka 2601 tema 15816 članova - Najnoviji član: ottoacosta614 februar 07, 2012, 06:26:29 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: 1 [2] 3 Štampa
Autor tema: Nazivi trikova :)  (Poseta: 2728 )
ćomi
Hero Member

Poruka: 909

ride for fun!

comiL@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #15 : januar 17, 2010, 09:23:06 pm »

za rollernews  Wink
Evidentirano

Balkan Detroit!!!
Mare_1993_Ruma
Full Member

Poruka: 199

Keep Rolling !

mr_mare@live.com
Profil Email
« Odgovor #16 : januar 17, 2010, 09:27:22 pm »

Sole svaka ti cast...trebalo mi je 30 minuta da sve lepo procitam...hvala ti puno !! Cheesy
Odoh da gledam neki film pa da prepoznajem trikove :DD haha Smiley)
Evidentirano

Keep Rolling !
emanuel
Hero Member

Poruka: 1000

Profil Email
« Odgovor #17 : januar 18, 2010, 12:08:56 am »

jebote kako te nije mrzelo!
Svaka cast  Cool

By the way ... nisam procitao ... ali ima dosta teksta Smiley
Evidentirano

Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #18 : januar 18, 2010, 10:38:32 am »

Svaka cast, lepo opisano
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
luka_buba
Newbie
*

Poruka: 13

Profil Email
« Odgovor #19 : januar 18, 2010, 10:27:54 pm »

Evo nov sam ovdje pa eto prvo da vas pozdravim pa krecem tipkat!  Smiley prvi post jeeea!

Dobro si sole to sve opisao!

u topside trikovima, fale neka imena:
sweetstance : topside mizzou - prva noga (prema smjeru kretanja) u topside polozaju, druga u frontside/pathslide polozaju
kindgrind : AO sweetstance  - prva noga (prema smjeru kretanja) u frontside/pathslide polozaju , druga u topside polozaju
misfit : topside mistrial - prva noga (prema smjeru kretanja) u topside polozaju, druga u backslide polozaju
fishbrain/fish : topside makio

trik koji je sole spominjao kao Dzili mibzbi Smiley
citric  (sitrik) : acid na kojem se noga prebaci s druge strane "vanjske" u polazaj ispred noge na soulplate-u, meni taj trik ne izgleda bas nesto, sta kenjam ruzan mi je, al je tezak i mislim da ga vrijedi spomenut.. uspio sam nac neki di se barem nekako kuzi, samo sto je ovaj alleyoop negative citric acid -

christgrind :  backslide u kojem nogom (koja bi trebala biti grabana ili slobodna) stojis na boot-u noge koja je u backslide-u.. trik u kojem postoji nekoliko varijacija, torque christ, soul christ, top christ i rijetko se vidjaju ali zasto ne..
bs torque christ -

svi trikovi na jednoj nozi mogu biti grabani, cross grabani (desna ruka lovi lijevu nogu) ili freestyle (bez graba) samo sto se to u imenu ne spominje a i moze, npr cross grab makio..

trikovi na jednoj nozi mogu biti i rocket (jako sagnuti s ispruzenom grabanom nogom), npr makio rocket

postoji  jos i old school trikova i nekih old ooold school tipa trainingwheel koji se jos '99 valjda vise nije radio Smiley al ko voli..

eto ispravite me ako sam negdje zjbao!

Pozdrav!

Evidentirano
Mare_1993_Ruma
Full Member

Keep Rolling !

mr_mare@live.com
Profil Email
« Odgovor #20 : januar 19, 2010, 12:16:38 am »

Druze hvala za dopune Cheesy ... svidja mi se bs torque christ Cheesy ...
Evidentirano

Keep Rolling !
StoneHendz
Jr. Member
**

Poruka: 51

Profil Email
« Odgovor #21 : januar 19, 2010, 02:18:12 am »

DZILI MIBZBI  Cheesy hehehehe !!! 
Evidentirano
luka_buba
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #22 : januar 19, 2010, 12:32:17 pm »

Ne znam jel ovo vec bilo postano u nekoj temi.. al zasluzuje jos jednom da pomogne savladat pocetnicke muke Smiley

playlista aggressivemall trick tips.. nekih 15 trikova je u playlisti al imaju ih jos nekoliko samo treba potrazit, objasnjenih i slowmotion i sve ostalo..
http://www.youtube.com/view_play_list?p=80F1DD821CD3C857&search_query=aggressive+mall+trick+tips

amerikenjci imaju taj ao unity/savannah, al nije ao nego samo unity (fs) i vec sam sto put naisao negdje na to..

kod spinova u trik, inspin (licem prema sipci) se netreba prozvat, vec samo 360 topsoul.. dok outspin (ledjima prema sipci) se jos naziva i hurricane npr. disaster hurricane topsoul 'ko drugi nego Aragon Cool

nije grab ali se takodjer radi u spinovima je kickout, npr zavrti se 360 i usred trika se jedna noga ispruzi i vrati nazad i onda je to 360kickout..
prvi trik koji Ledoux napravi u ovom park editu

al to su vec detalji.. Smiley

Evidentirano
Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #23 : januar 19, 2010, 02:56:45 pm »

Kod grind trikova, postoji jos jedan ali pojma nemam kako se zove. Radi se tako sto ti je prednja noga nemastena kao za torque, a zadnja kao za backslide.

A kod spinova, up-side-down, tj. kada radis backflip + neku rotaciju (350, 540, 720...)
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
luka_buba
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #24 : januar 19, 2010, 03:18:50 pm »

Kod grind trikova, postoji jos jedan ali pojma nemam kako se zove. Radi se tako sto ti je prednja noga nemastena kao za torque, a zadnja kao za backslide.

taj trik smo mi zvali cowboy slide ako mislimo na isto (suprotno od UFO slide-a), nemam pojma jel mu to uopce ofišl ime i dal se to jos tako zove jer je to bilo pred podosta godina..

jos neki flipovi:
barani - frontflip 180
brainless - backflip 180

Evidentirano
-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« Odgovor #25 : januar 19, 2010, 03:40:13 pm »

da,da zove se cowboy taj trik.
Evidentirano
-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« Odgovor #26 : februar 09, 2010, 04:29:08 pm »

Cheesy
Evidentirano
Mare_1993_Ruma
Full Member

Keep Rolling !

mr_mare@live.com
Profil Email
« Odgovor #27 : februar 09, 2010, 05:52:23 pm »

E super shto si nasao to... ali je glupo shto samo ima soul i trikovi vezani za njega... nema ostalo... super bi bilo da je sve tako snimljeno, svaki trik Smiley
« Poslednja izmena: februar 09, 2010, 05:54:41 pm Mare_1993_Ruma » Evidentirano

Keep Rolling !
mali Stefan
Full Member

Poruka: 121

Close your eyes and open your mind!

Profil WWW Email
« Odgovor #28 : april 02, 2010, 10:15:03 pm »

kako se zove trik kada ti leva noga ide ispred a desna iza onako ukrshteno? ukrshteno tako da nikome nije jasno kako si uopshte ukrstio noge?  Tongue
Evidentirano
Mare_1993_Ruma
Full Member

Keep Rolling !

mr_mare@live.com
Profil Email
« Odgovor #29 : april 03, 2010, 12:21:30 am »

kako se zove trik kada ti leva noga ide ispred a desna iza onako ukrshteno? ukrshteno tako da nikome nije jasno kako si uopshte ukrstio noge?  Tongue

Stefane ne za*ebavaj Cheesy
Evidentirano

Keep Rolling !
gfx
 Strana: 1 [2] 3 Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx