Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62796 Poruka 2638 tema 10928 članova - Najnoviji član: ceka maj 22, 2012, 05:45:33 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: Deshi posaje deo USD-a...  (Poseta: 814 )
-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« : juni 16, 2009, 06:50:49 pm »

e pa sta vi mislite o ovome?
http://www.rollernews.com/deshi-is-becoming-a-part-of-usd_9312.html
Evidentirano
kure
Sr. Member

Poruka: 397

kure.s@hotmail.com
« Odgovor #1 : juni 16, 2009, 09:21:07 pm »

hu givs a dem!
Evidentirano

ROLLERBLADING FUCKING SUCKS
-Boris-
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #2 : juni 16, 2009, 10:58:24 pm »

Mi Tongue,ovo ce biti moja buduca branza ,spajanje kapitala radi mogunosti prosirene reprodukcije i to... Meni nije Jasno Conference drzi sad USD, Deshi i Xjado, a Xjado je ustvari Salomon, kao sto i pise na rosuli made in Rumunija Smiley jer je tamo salomon fabrika...sta mu ustvari dodje taj Conference?
Sto evo malo nesto konkretno se desava u industriji pa rekoh da nas ne zaobidje  Police  Wink  Smiley
Evidentirano
Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #3 : juni 17, 2009, 02:05:55 am »

Mi Tongue,ovo ce biti moja buduca branza ,spajanje kapitala radi mogunosti prosirene reprodukcije i to... Meni nije Jasno Conference drzi sad USD, Deshi i Xjado, a Xjado je ustvari Salomon, kao sto i pise na rosuli made in Rumunija Smiley jer je tamo salomon fabrika...sta mu ustvari dodje taj Conference?
Sto evo malo nesto konkretno se desava u industriji pa rekoh da nas ne zaobidje  Police  Wink  Smiley
Da ti pojasnim malo stvari.
Power slide drzi Deshi, USD, Xsjado, Kizer, Chimera, Unedrcover, Stygma, Sifika... To su samo brandovi pod jednom firmom.
Sto se tice spajanja USD branda sa Deshi-jem, mislim da je to zbog ovih novih deshi rola... Da bi likovi koji su sponzorisani od USD-a, mogli voziti deshi:)
Inace nisam citao tekst....
Evidentirano
emanuel
Hero Member

Poruka: 1000

Profil Email
« Odgovor #4 : juni 17, 2009, 07:56:37 am »

Powerslide ti je kompanije koja drzi sve ove "male firmice" ... i onda su dosli sa imenom "the conference" da ih stave sve pod jedan kisobran.
Xsjado ti je bio samo proizvodjen od strane Salomona ... a kako je Adidas (koji je bio vlasnik Salomona) prodao Salomon nekoj drugoj kompaniji... doneta je odluka da se povuce sa inline trzista zbog neisplativosti ... tako da je Xsjado ostao bez posla. Powerslide se nasao tu i kupio licencu i nastavio da proizvodi Xsjado pod okriljem "the Conference"

A sto se tice Deshi.a ... Jbg.a
pre ili kasnije bi se to desilo ... USD Carbon moze da postane jedna od najprodavanijih roski sirom sveta... u sta nesumnjam i da nece postati.

A i lepo pise u Press Release.u ... da ih spajaju da bi napravili najjacu kompaniju u industriji.
Evidentirano

-Boris-
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #5 : juni 17, 2009, 12:22:37 pm »

Zahvaljujem oko objasnjenja  Cheesy, treba vec duzi biti u toku da bi se skapirala ova zbrka . Ne volim to ime USD nesto  Tongue, ali i ja verujem da ce napraviti jednu od najboljih rolera ikad  Cheesy . Poverslide mu dodje kao neko do jaja akcionarsko preduzece koje tako kupuje firmice in-line scene i ulaze u njih, to je super. Ovo mi nekako lepo zvuci kao da ce se vec jednom stvoriti ta mega firma koja ce imati sredstva da pogura sve  Cheesy.

HAhahaha Slavisa "Da bi likovi koji su sponzorisani od USD-a, mogli voziti deshi:)" , bas to i pise u Press Release-u   Cheesy .
Evidentirano
Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #6 : juni 18, 2009, 12:00:10 pm »

Poverslide mu dodje kao neko do jaja akcionarsko preduzece koje tako kupuje firmice in-line scene i ulaze u njih, to je super.

Monopol, monopol  Grin
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
sima
Sr. Member

Poruka: 393

« Odgovor #7 : juni 18, 2009, 02:06:09 pm »

riziko, riziko  Grin