Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62796 Poruka 2638 tema 10928 članova - Najnoviji član: ceka maj 22, 2012, 05:39:15 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: 1 [2] Štampa
Autor tema: SNOW KITING  (Poseta: 5403 )
beli_ns
Newbie
*

Poruka: 36

white powder addict :)

beliliman@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #15 : februar 23, 2010, 04:23:43 pm »

Poskidao sam sve moguce snowkite fimove,skontao sam da svi kiteborderi koriste freestyle daske,uglavnom twin tip... Jel igra tvrdoca i oblik daske neku ulogu ovde,ili mogu podjednako da se koriste i freestyle i freeride daske?
Evidentirano
skydreamer
Newbie
*

Poruka: 23

« Odgovor #16 : septembar 21, 2011, 07:03:43 pm »

Jel ima nekog da se upustio u snowkiting kod nas malo ozbiljnije, stekao iskustva i sl.? Ja nikako da odvojim kintu za dobar depower kite. Paraglajding mi pojede sve pare Sad
 Brat je imao DP Power od 2,5m2, DP Speed 5m2 i Naish Boxer 12m2. Skakutali smo po zemlji ali nikad sa skijama ili bordom i ako mi je to visegodisnja zelja.  Nadam se da cu za ovu zimu da obezbedim kajt...

Sto se tice opreme, imate Cedu koji je zvanicni diler za Ozone koji pravi odlicnu opremu.

http://www.flyozone.com/paragliders/en/contact/distributors/240/

pozz
« Poslednja izmena: septembar 21, 2011, 07:06:33 pm skydreamer » Evidentirano

To Err Is Human, To Fly Is Divine!
gfx
 Strana: 1 [2] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx