e kad ti dosadi ultimativni XP 900.ja sam kupac.
Kod nas u Srbiji je ponuda na oglasima ceo jedan rzr.
Dragi prijatelju i kolega po izboru brenda, hvala na javljanju i odgovoru ali ovaj moj mezimac ce jos dugo boze zdravlja da se druzi samnom, a i cena koju sam platio ovde uopste nije za zanemariti jer mene je kostao u srednjem nivou opreme sa WARN 4.0 xt, prednji i zadnji rol barovi kao i polu vetrobransko staklo blizu 25.000 EUR i to demo model sa nekih 750 km. jer sam jedva nahvatao jednog dilera, jer su svi ovde unapred rasprodati, ali veruj mi da uopste ne zalim za cifru jer je to masina koja stvarno u terenu zasluzuje svako postovanje i pruza neverovatan dozivljaj i sigurnost.
Neznam koliko dugo ti vozis tvog RZR-a, ali ja sam mog vec dosta isprobao i testirao na razlicitim terenima i moje licno misljenje je cista 10, jer istim tim stazama sam se vozio i MUCIO skoro 6 meseci sa COMANDEROM i u terenu su totalno razliciti tj tamo gde sam sa COMANDEROM imao ozbiljnih problema u izlasku i bocnom nagibu, ovaj SPARTANAC od POLARISA to prolazi verovao ili ne sa ler gasom u bukvalnom smislu reci, nego da ne preterujem da ostali kolege ne pomisle da ja favorizujem neku firmu ili slicno, ali ja sam imao licno iskustvo sa obe marke i moj zakljucak i misljenje je to.
Ali vidim kazes da kod vas u Srbiji nema XP 900 pa zar u jednom tvom klipu nije XP-900 sa BG tablicama, ali mogu i primetiti da je taj sa opremom preterao...
prijateljski pozdrav,
Milan