Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62796 Poruka 2638 tema 10928 članova - Najnoviji član: ceka maj 22, 2012, 05:17:06 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] 2 Štampa
Autor tema: Pitbike motorsport  (Poseta: 2351 )
YETIms
Full Member

Poruka: 230

PWC, SNOWMOBILE, ATV, DIRTBIKE,

Profil WWW Email
« : mart 15, 2009, 11:08:07 pm »

Cao Ljudi

Cudno mi je da u Srbiji se niko nebavi sa Pitbike sportom. (Barem meni niko nije poznat)

Posto posedujem par Pitbikes, i posto sam se danas kao malao dete izlomio mislim da bi trebalo i ovome sport posvetiti barem jedan thread :-)

Sta je Pitbike. To je motocross motor sa 125cc, 4stroke
Cena takvog jednog motocross je u austriji 990 eur, mislim da bi u srbiji sa carinom i porezom to vozilo kostalo isto oko 1000. Problem u austriji je carina fixna od 35 euro na to vozilo. Porez se neplaca ako je za sportske svrhe. (naravno za sport a ne za zajebanciju :-) )

Vozilo se nemoze registrovati za puteve posto je za sport. Logicno

ovde ima dobrih informacija http://www.pitbike.com/
i ovo je dobra strana http://www.pitbikeclub.co.uk/
i evo jedna slika kao pitbike izgleda

U austriji imamo sampionat sa 900 registrovanih vozaca. francuska ima cak 60.000 registrovanih vozaca.

U takmicenju vaze ista pravila kao kod motocross.

Mislim da bi to u srbiji bilo interesantno posto nije skup sport a veoma zabavan.

Moja firma ima samo jedan model u ponidi pitbike (model pitbike pro sa 125cc) ali ima milion ponuda u internetu

sliku vidi dole

ako neko zeli vise informacija ili ima pitanje. slobodno izvolite.

* 1226239388.jpg (198.4 KB, 640x426 - (poseta: 596 ).)
« Poslednja izmena: mart 15, 2009, 11:10:15 pm YETIms » Evidentirano

Toys for boys :-)
Freestyledude_13
Sr. Member

Poruka: 449

dr_Markeez@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #1 : mart 16, 2009, 12:10:52 am »

Ovo mu nesto dodje kao pocketbikes Smiley veci sam pristalica pocketa Smiley (polini,blata i ostali ) ali ni ovo ne zvuci lose Smiley
Evidentirano

If you never try ,you will never know how much do you need to succeed!

hi stinky ! LONG TIME NO SMELL ! Smiley
DOBERMAN
Administrator
Hero Member

Poruka: 1848

ness_caffee@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #2 : mart 16, 2009, 12:17:46 am »

ma ja bi ovo djiro po ulici
Evidentirano

YETIms
Full Member

Profil WWW Email
« Odgovor #3 : mart 16, 2009, 12:26:19 am »

pogledaj na prvom site sto sam stavio link tamo ima history.  nisi daleko bio sa pocketbike

nije dobar na ulici. probao  sam danas i posle 50m sam lezao na asfaltu.

ma vozila su haos. 6 sati vozne sa 11l benzina to je nista.

samo bez opreme (cisme, odelo, protectors, kacige itd..) netreba voziti

par puta sam se razbio da nije bilo kacige stitnika mislim da bi se stvarno polomio.

mio sam blizu dunava pa je ona njiva bila i po 50cm pod vodom :-) ludnica.

ali ipak je bolje leti post sam se smrzao ko pi....

Evidentirano

Freestyledude_13
Sr. Member

dr_Markeez@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #4 : mart 16, 2009, 05:26:41 pm »

Ovde kod nas Barkovic se bavio Pocketbike racingom ..Vozio sam Polini Careru H20 hladjena mislim da ima 10ks ili tako nesto nisam siguran Smiley znam samo da ide ko ludo Smiley a sto se zastitne opreme tice ..bez toga nigde Smiley
Evidentirano

YETIms
Full Member

Profil WWW Email
« Odgovor #5 : mart 16, 2009, 07:30:27 pm »

idu bas brzo. ali treba vezbati dok se ne ukapira sa ravnotezom :-)
Evidentirano

Freestyledude_13
Sr. Member

dr_Markeez@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #6 : mart 16, 2009, 08:39:27 pm »

idu bas brzo. ali treba vezbati dok se ne ukapira sa ravnotezom :-)

skoro je sve u ravnotezi Smiley

ima li neki klip ?Smiley da pogledamo ove motorcice na delu Smiley??
Evidentirano

YETIms
Full Member

Profil WWW Email
« Odgovor #7 : mart 17, 2009, 02:44:06 am »

jedan da se vidi sta je pitbike
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=g0aGhuZI39o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=g0aGhuZI39o</a>

i jedan da se vidi sta moze

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=feVEeGhLONE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=feVEeGhLONE</a>

« Poslednja izmena: mart 17, 2009, 02:35:29 pm DOBERMAN » Evidentirano

YETIms
Full Member

Profil WWW Email
« Odgovor #8 : april 21, 2009, 02:47:49 am »

doterao sam danas moj pitbike u Novi Sad.

e da
Bice neki sajam u cetvrtak u NS do nedelje bicu i ja tamo sa prijateljom i sa 3 skutera moje turbo sanke i ovim malim pit bike :-)

ako neko moze neka dodje do sajma, ja sam stalno za druzenje

nemogu da veruje koji mungosi rade u srbiji na carini. imam osecaj da je to onaj naj nizi korumpirani, neobrazovani i prokleti sloj ljudi.
Onaj peder u carinskoj uniformi na horgosu (radio ja u ponedeljak 20.4 u 23.42 na ulazu u srbiju) nadam se da ce se prepoznati koga mislim (ima pogled kao da je ustao pre pet minuta) i deluje mali majmunasto! ( jeste da neverujem da korisit kompijuter ipak to zahteva malo inteligencije)
Lik je zahtevao da napravim neke papire za pit bike koji ima uredne austriske papire! i sto me je naj vise nerviralo to je me je ubedjivao da alat (srafcigeri, gedore) i kaciga nisu licne stvari i da moraju papiri da se naprave u nekoj privatnoj instituciji!

Alat mi je u autu od kad se bavim sa ovim biznisom i ima dobrih 100.000 km na sebi. a o kacigi i da nepricam

posto se lik preopteretijo samnom pozvao je sefa. to znaci da je pozvao carenike koji je jos gluplji i koji je tako pu sebe bio da sam se bojao da ne-explodira
lik me je odveo do plakata gde pise sta  su licne stvari. posto sam zahtevao plakat na engleskom odveo me je i do njega.
na plakatu pise da je dozvoljena odredjena kolicina cigareta, alkohola itd. i pose ispod toga da se smeju nositi licne stvari (personal baggage) i ja potam lika pa gde pise sta su licne stvari posto on tvrdi da je to samo ves, a on jadnik pokazuje tamo gde pise cigarettes and alcohol i kaze pa ti pise da su licne stvari i koliko smed da preneses!!!  Huh?

naravno posto nezelim da radim neke papire za neke korumpirane carenike vratio sam se nazad i otisao na kelebiju.

tamo sam sreo jedu stariju zenu (carenik) koja je veoma prijatna bila i sva moja pitanja je lepo odgovorila, cak me i posavetovala za motor. naravno imao sam sve papire sa sobom i zena mi je rekla da alat, odeca kaciga i sve sto ja licno korisitm nije nikakav problem. ocigledno su na horgosu bili ljubomorni (a  to je bolest)
Veoma me je sramote zbog te ljubazne zene da moram tako nesto na napisem za onu stoku sa horgosa.

eh da se vratimo na pitbike.
posto sam se malo umesao u biznis sa tim ludilom
ako nekoga interesuje naka me kontaktira

i evo fotke

* 20042009351_1.jpg (93.06 KB, 800x600 - (poseta: 105 ).)
Evidentirano

mothman
Sr. Member

Poruka: 474

Profil Email
« Odgovor #9 : april 22, 2009, 12:34:48 am »

pa i nisu tako mali ovi pitbajkovi...e a jer ima ovako neki sport perspektivu kod nas jer recimo meni je ovo gotivno skroz a imam neku gileru runnera 1802t u garazi koja ne mrda vec godinu dana i nznm sta cu sa njom pa bi mogo preodam pa uzmem nesto ovako..nego jer ima ovako nesto polovno recimo ili jeftinije zato sto treba uzeti i zastitnu opremu...
Evidentirano
YETIms
Full Member

Profil WWW Email
« Odgovor #10 : april 23, 2009, 12:17:12 am »

da ti iskreno kazem za polovne, veoma su retki.

ja kupujem direktno od proizvodjaca i on prodaje 1000 komada mesecno samo u austriji.

700 eur kosta 125cc model, profesionalni sa 150cc koji se koristi u evropskom sampionatu kosta oko 1600 eur

moj ima oko 400-500 sati na sebi i samo sam menjao ulje 3 puta. nezahteva neki servis.

a sto se tice opreme! to je nesto sto se jednop  kupuje (stitnici i cizme. ja imam dva para i to vec od 99te godine i izgledaju ko nove.

sport je barem u austriji i madjarskoj hit.  somo takmicenja su preopterecena. na jednoj trci je bilo 180 vozaca. to je bas puno  i ceka se dugo dok dodjes na red.

Evidentirano

mothman
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #11 : april 23, 2009, 12:31:46 am »

znaci motorcici su ludi skroz al opet glupo mi da uzmem i da se sam zajebavam po kosutnjaku ili slicno kad kod nas nema neki kup ili slicno...mada moze da zazivi posto je jeftino...
Evidentirano
YETIms
Full Member

Profil WWW Email
« Odgovor #12 : april 23, 2009, 01:32:42 am »

dodji do sajma u NS od sutra do nedelja. bicu i ja tamo sa mojim ludim stvarima i sa jednim pit bike pa da vidis jel to nesto za tebe

jedan po jedan i eto to takmicenja
Evidentirano

mothman
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #13 : april 23, 2009, 12:19:16 pm »

ae potrudicu se...
Evidentirano
dzoninbg
Newbie
*

Poruka: 2

« Odgovor #14 : avgust 15, 2011, 12:41:06 am »

zanimame koja je cena pitbike i jel ima da se kupe u srbiji ,, i jel mora da se ima dozvola za njega??? Tongue Tongue Tongue Tongue
Evidentirano
gfx
 Strana: [1] 2 Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx