doterao sam danas moj pitbike u Novi Sad.
e da
Bice neki sajam u cetvrtak u NS do nedelje bicu i ja tamo sa prijateljom i sa 3 skutera moje turbo sanke i ovim malim pit bike :-)
ako neko moze neka dodje do sajma, ja sam stalno za druzenje
nemogu da veruje koji mungosi rade u srbiji na carini. imam osecaj da je to onaj naj nizi korumpirani, neobrazovani i prokleti sloj ljudi.
Onaj peder u carinskoj uniformi na horgosu (radio ja u ponedeljak 20.4 u 23.42 na ulazu u srbiju) nadam se da ce se prepoznati koga mislim (ima pogled kao da je ustao pre pet minuta) i deluje mali majmunasto! ( jeste da neverujem da korisit kompijuter ipak to zahteva malo inteligencije)
Lik je zahtevao da napravim neke papire za pit bike koji ima uredne austriske papire! i sto me je naj vise nerviralo to je me je ubedjivao da alat (srafcigeri, gedore) i kaciga nisu licne stvari i da moraju papiri da se naprave u nekoj privatnoj instituciji!
Alat mi je u autu od kad se bavim sa ovim biznisom i ima dobrih 100.000 km na sebi. a o kacigi i da nepricam
posto se lik preopteretijo samnom pozvao je sefa. to znaci da je pozvao carenike koji je jos gluplji i koji je tako pu sebe bio da sam se bojao da ne-explodira
lik me je odveo do plakata gde pise sta su licne stvari. posto sam zahtevao plakat na engleskom odveo me je i do njega.
na plakatu pise da je dozvoljena odredjena kolicina cigareta, alkohola itd. i pose ispod toga da se smeju nositi licne stvari (personal baggage) i ja potam lika pa gde pise sta su licne stvari posto on tvrdi da je to samo ves, a on jadnik pokazuje tamo gde pise cigarettes and alcohol i kaze pa ti pise da su licne stvari i koliko smed da preneses!!!

naravno posto nezelim da radim neke papire za neke korumpirane carenike vratio sam se nazad i otisao na kelebiju.
tamo sam sreo jedu stariju zenu (carenik) koja je veoma prijatna bila i sva moja pitanja je lepo odgovorila, cak me i posavetovala za motor. naravno imao sam sve papire sa sobom i zena mi je rekla da alat, odeca kaciga i sve sto ja licno korisitm nije nikakav problem. ocigledno su na horgosu bili ljubomorni (a to je bolest)
Veoma me je sramote zbog te ljubazne zene da moram tako nesto na napisem za onu stoku sa horgosa.
eh da se vratimo na pitbike.
posto sam se malo umesao u biznis sa tim ludilom
ako nekoga interesuje naka me kontaktira
i evo fotke