Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62796 Poruka 2638 tema 10928 članova - Najnoviji član: ceka maj 22, 2012, 05:00:55 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: 1 2 [3] Štampa
Autor tema: Bungy Jumping! ! !  (Poseta: 5000 )
X3MJSH
Administrator
Hero Member

Poruka: 1815

stay clean

Profil Email
« Odgovor #30 : septembar 02, 2010, 11:54:49 am »

Ispod ovog mosta koji je atrakcija još od 1929 god., proteže se reka Arkansaw. Kažu da posle nekog vremena i ubrzanja od 170 km/h imate osećaj kao da plutate...

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=gHai-Ic3IVU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gHai-Ic3IVU</a>
Evidentirano
KARPINSKI
Administrator
Hero Member

Poruka: 1389

Profil Email
« Odgovor #31 : maj 16, 2011, 11:53:32 am »

Bandži manijak!
Adrenalinski ovisnik postavio je novi svetski rekord skočivši neverovatnih 105 puta za 7,5 sati.
Skot Hantli (49)je skokove izvodio u nizu i bez prestanka, sa mosta Blukrans u Južnoj Africi, koji je poznat kao najviša bandži tačka na svetu.
Skota je na ovom bizarnom poduhvatu pratila delegacija zvaničnika “Ginisove knjige rekorda”, koja je i potvrdila obaranje svetskog rekorda. Hantli je napravio samo dve pauze u seriji skokova, kada je dva puta morao da ode do toaleta.
Cilj mu je bio da obori prethodni svetski rekord koji je postavio skakač sa Novog Zelanda, a koji je iznosio 104 skoka za 10,5 časova.
„Najbizarnije od svega je to da što sam više skakao, to mi je puls bio mirniji, a ja sve opušteniji, samo sam želeo još, i još..“, objasnio je novi svetski rekorder.
„Bio je ovo jako naporan dan, i psihički me je potpuno istrošio, sada samo želim da odem kući.“, izjavio je on po završetku vratolomija.

* 10499254-bungee-jumping.jpg (35.05 KB, 430x300 - (poseta: 44 ).)
Evidentirano
gfx
 Strana: 1 2 [3] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx