Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62784 Poruka 2638 tema 10922 članova - Najnoviji član: harr32rod maj 21, 2012, 05:52:00 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] Štampa
Autor tema: Sportski oskar 2008 - Makedonija  (Poseta: 845 )
FLYING MAN
Administrator
Hero Member

Poruka: 644

flyingmann@gmail.com
Profil WWW Email
« : decembar 15, 2008, 01:05:20 am »

Ove godine u Makedoniji, u užem izboru za sportistu godine, u konkurenciji mladih sportista našao se osamnaestogodišnji paraglajderista Martin Jovanovski, iz Prilepa. Osvajač zlatne medalje na svetskom kupu u Turskoj 2008, trenutno prvi na FAI 1 rang listi u disciplini precizno sletanje, sa oborena 4 svetska rekorda u istoj disciplini. Pobednik je i na više manjih takmičenja u zemlji i inostranstvu. Perspektivan sportista, dobar prijatelj, mislim da stvarno zaslužuje da ponese titulu mladog sportiste godine. Ujedno, to će mu biti i odličan podstrek da nastavi dalje, a nadam se da će mu olakšati da dobije pomoć države, svog grada i drugih sponzora.

Ja mu ovim dajem punu podršku i naravno glasam za njega. Znam  koliko je uložio novca i rada da bi stigao dovde. Ujedno, ovo je i veliki značaj za paraglajding, jer se, koliko ja znam prvi put desilo da neko iz ovog sporta bude nominovan sa ovu titulu. Nadam se da ćete i vi prepoznati vrednost njegovih rezultata i dati mu svoj glas.
Na ovoj adresi možete da vidite sve nominovane i da glasate http://www.sportskioskar.com.mk/
Hvala
« Poslednja izmena: decembar 15, 2008, 11:52:21 am FLYING MAN » Evidentirano

gfx
 Strana: [1] Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx