Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62784 Poruka 2638 tema 10922 članova - Najnoviji član: harr32rod maj 21, 2012, 05:49:56 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: 1 2 [3] Štampa
Autor tema: industrija  (Poseta: 2845 )
DOBERMAN
Administrator
Hero Member

Poruka: 1848

ness_caffee@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #30 : novembar 25, 2008, 09:24:11 am »

za pocetak nedostatak outdoor & indoor parka
Evidentirano

Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #31 : novembar 25, 2008, 01:07:46 pm »

Marketing je nas najveci problem.
Zasto se za revije koriste manekeni i manekenke, a ne svaki magarac sa ulice.
Isto vazi i za foto modele. Kad bi se malo potrudili oko naseg predstavljanja, to bi nam otvorilo vrata ka televiziji (koja donosi najbolji marketing), iventovima, sponzorima itd.

Ima tu mnogo problema koji nisu za internet. Zao mi je sto ne mogu da diskutujem o njima, al jbg.
U SRB neciji uspeh se ne docekuje osmehom na licu, vec ljubomorom. To je ne resiv problem i treba naci nacin da se mimoidje.
Nase trziste je veliko, kao i broj ljudi koji bi mogli da se bave rolanjem. Nemojte se zamlacivati skaterima. Oni nemaju veze sa nama i nismo mi zbog njih u ovakvoj situaciji. Sami smo se doveli ovde. Da smo samo pre par godina znali sta je sve moguce, sve bi bilo drugacije, od ROLERIJADE, preko casopisa, pa sve do filmova...

Ima dosta ljudi koji se guraju tamo gde im nije mesto. Kod nas je opste rasulo, anarhija i nepostovanje. Ne zna se ko pije ko placa.

Sad ne pricam o nivou voznje, to je totalno druga tema i o njoj cemo kasnije. Losi su nam uslovi i zato vozimo tako kako vozimo.
Evidentirano
ćomi
Hero Member

Poruka: 911

ride for fun!

comiL@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #32 : novembar 26, 2008, 07:53:17 pm »

meni su uslovi zadovoljavajuci
tj. vozim sta ima i sta se nadje
i u slucaju da nesto napravimo
npr. ja doneo skoro skroz zavarenu sipku drugima se ne svidja
Evidentirano

Balkan Detroit!!!
-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« Odgovor #33 : novembar 26, 2008, 09:29:12 pm »

^ mi nabavili 5 sipki za box,ustekali na gimnaziji,izgleda nam doar dve maznuo...srpska posla. Stavimo sipku na Madzarevu garazu,ujutru je nema... Angry
Evidentirano
motorna_testera
Full Member

Poruka: 104

« Odgovor #34 : novembar 27, 2008, 03:44:38 am »

pokushavam da shvatim shta to znachi "srpska posla" pa zhelim samo da pitam shta ti znachi "nabavili" Cheesy
Evidentirano
emanuel
Hero Member

Poruka: 1000

Profil Email
« Odgovor #35 : novembar 27, 2008, 08:10:36 am »

pokushavam da shvatim shta to znachi "srpska posla" pa zhelim samo da pitam shta ti znachi "nabavili" Cheesy

Pa i ja sam davno .. davno na srpski nacin "nabavio" neke sipke .. pa smo zavrsili na sudu, Renatov brat i ja  Police

U SRB neciji uspeh se ne docekuje osmehom na licu, vec ljubomorom. To je ne resiv problem i treba naci nacin da se mimoidje.

Nego ja cu se nadovezati na ovo.
Ja iskreno nemam problema da kazem svoje misljenje... Nego Mantra.
Ja imam vecu podrsku u Hrvatskoj i Madjarskoj nego sto imam u Srbije. I to je cinjenica. Ali iskreno to me nepogadja. Jebiga ...ako ce neko da se duri, i da kaze "a to je ono Emanuelovo, necu da kupim" - OK.
Da li ce se to ikada promeniti ili nece... neam pojma.
Ali to je sa starta problem. Pogledajte Death Skateboards in Engleske. Oni prodaju vise Dasaka tamo, nego sto prodaju zajedno sve strane firme. I zasto? zato sto ih podrzava lokalna, domaca scena.

Ali jebiga ..to se tu nece nikada promeniti ...
Molim Vas nemojte da se javljate svi sada kao da imate Mantra stvari ... posle ovog posta.
Evidentirano

Bungee
Hero Member

Poruka: 667

Live long... Rock hard! \m/

bungee_nsrc@yahoo.com
Profil Email
« Odgovor #36 : novembar 27, 2008, 08:53:36 am »

Pogledajte Death Skateboards in Engleske. Oni prodaju vise Dasaka tamo, nego sto prodaju zajedno sve strane firme. I zasto? zato sto ih podrzava lokalna, domaca scena.

Treba i ovde napraviti SrBske role, pa ce se i one prodavati ko lude  Grin
Evidentirano

.   ___
  / ,,../
 /.-.-..\_
/______/
O--^--O
emanuel
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #37 : novembar 27, 2008, 09:21:49 am »

hmm .. zaboravio sam ... Anarchy i sada Alchemy roleri. to je isto Englesko. Mozda nemogu da se probiju na evropsko trziste, ali ljudi imaju sasvim dobru prodaju u engleskoj.
Evidentirano

DOBERMAN
Administrator
Hero Member

ness_caffee@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #38 : novembar 27, 2008, 11:28:02 am »

a otkud ti znas da oni imaju dobru prodaju u engleskoj ?
Evidentirano

emanuel
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #39 : novembar 27, 2008, 11:38:07 am »

moram da ti kazem ? ili oces da ti sapnem ?
Evidentirano

DOBERMAN
Administrator
Hero Member

ness_caffee@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #40 : novembar 27, 2008, 11:40:07 am »

ma samo me zanimala otkud ti ta informacija nista vishe
Evidentirano

-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« Odgovor #41 : novembar 27, 2008, 12:32:17 pm »

"srpska posla" Cheesy

Hm,pa upravo ova ljubomora na prvom mestu,nema bezveze ona poslovica "Srbinu sladje tudje govno nego svoja pita"... I ovo sto Emo kaze da vecina hoce da crkne jer je to Emova firma, a manje nas je ponosna na to sto i mi imamo neku marku koja se prodaje u svim radnjama u evropi...meni je uvek do j@ja kad vidim Mantru na Ignitionu ili Hed on skateu...i da se to prodaje,jer se to sve vraca nama,a ne odlai tamo Ucon-u ili kome vec...
A i imam jos jedan primer na licnom iskustvu,gde su me "drugovi" z@j$b%li...a o tome sa njima kad se vrate,ne na netu...

Sipke smo uzeli koje su bile bacene,iz kojih razloga ne znam,tako su stajale vise dana,mi ih pokupili i cao,a da nismo nikad nijednu "nabavili" jesmo  Grin Grin
Evidentirano
emanuel
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #42 : novembar 27, 2008, 12:38:45 pm »

Svake godine kada sam isao na ISPO dobiju se godisnje statistike prodaje modela od svih kompanija.
Tako npr. iznenadili bi ste se da je M12 otprilike tolko dobro prodavan kao i neki bolji fitness modeli.
a to nije zato sto je to trazen model. Nego zato sto je jeftin i zato sto ga Roces gura u sve shopove. A Roces nije mala firma ...
i na toj listi stvarcica je i "annual sales of aggressive skates" i imas statistiku za ove modele ...
Evidentirano

Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #43 : novembar 28, 2008, 11:54:56 pm »

Kao sto kaze Boris, nama je drago kad vidimo nas proizvod na Ignitionu ili hedonu, ali postoji problem, mi ga ne kupujemo!!!!!!!!!
Od tog dragog i nema neke vajde. Treba kupovati to.
Al ajde nije samo to bitno, tu su pare u pitanju.
Mi imamo problem i kad nisu pare u pitanju.
Postoji zavid u uspesima na drugim stranama zivota.
To je vise besmisleno od ovoga. Malo nas je da bi se mrzeli, ali, ponavljam, Srbi smo, pa mora tako.
Sto se alhemija tice, to je ne bitna stvar. To su ipak role. Ne moraju biti dovoljno dobre da bi se prodavale. Verovatno su najjeftinije, pa ih prodaju raznim shopovima za male pare. Takozvana lowbudget rola.
« Poslednja izmena: novembar 29, 2008, 12:33:56 pm Sole » Evidentirano
emanuel
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #44 : novembar 29, 2008, 08:40:02 am »

zna i ovaj slavisa ponesto Smiley
Evidentirano

gfx
 Strana: 1 2 [3] Štampa 
gfx
Pređi u: