Extreme Sports Forum
gfxgfx

Dobrodošli Gost na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete, registrujte se.
Niste dobili email poruku za aktiviranje vaše prijave?

Ako ste član foruma, prijavite se, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite ovde.
X-Sports

gfx gfx
gfxgfx

Dobrodošli na Extreme Sports Forum!

gfx gfx
gfx
62784 Poruka 2638 tema 10922 članova - Najnoviji član: harr32rod maj 21, 2012, 05:49:08 pm
*
gfx*Prva stranaPomoćPretragaPrijavljivanjeRegistracijagfx
gfxgfx
      « nazad napred »
 Strana: [1] 2 3 Štampa
Autor tema: industrija  (Poseta: 2845 )
-Boris-
Hero Member

Poruka: 940

Profil Email
« : novembar 12, 2008, 09:19:33 pm »

Za one koji nisu videli. mislim da su ovakve promocije super za sport,treba da ih bude mnoooogo vise...
http://www.rollernews.com/zoom-experience-2008-edit_5366.html
Evidentirano
DOBERMAN
Administrator
Hero Member

Poruka: 1848

ness_caffee@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #1 : novembar 13, 2008, 12:09:54 am »

Za one koji nisu videli. mislim da su ovakve promocije super za sport,treba da ih bude mnoooogo vise...
http://www.rollernews.com/zoom-experience-2008-edit_5366.html

treba
Evidentirano

emanuel
Hero Member

Poruka: 1000

Profil Email
« Odgovor #2 : novembar 13, 2008, 06:12:57 am »

normalno da treba ... ali sta se desilo sa najvecim "exposure" sajmom za rlere ISPO Munich ? propao je i ove godine nije odrzan.
Sto .. zato sto smo mizeno mala industrija...
a druga stvar ... ko bi od nas znao da vozi OVAKO ako bi se napravio ovakav demo npr. na zimslkom sajmu u beogradu?

Niko ... jedino Kaja ...
Evidentirano

-Boris-
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #3 : novembar 13, 2008, 06:49:21 pm »

To jeste,Kaja,Chaz,ali to sto niko nema ovakvu sigurnost posebno pri ovakvim rotacijama  Shocked, ali treba da se uradi negde nesto dobro za nas sa vecim spravama(mozda i bude u Cacku,vratili smo se prekljuce u igru  Grin),posle godinu-dve bilo bi nas sto bi aj ako ne bas ovako rotirali ali slicno... Normalno da je propala industrija, posle odstupanja iz x-gmes-a, sta bi to znacilo za sport,a i da nas ima na dew tour-u... A ti Emo o tome znas mnoooogo vise od nas ostalih(i o tome si meni i Simi pricao kad i o Deshi Carbon-u). Kako bi koji je sponzor za@#$ao za x-games? Vozaci sto su radili samo soul i nisu hteli da se cimaju...
Da a za sajam skija je super uraditi neki demo,ali kako treba  Undecided ...je se ono bi ranije postavljao neki parkic za vreme sajma?
« Poslednja izmena: novembar 13, 2008, 07:12:03 pm -Boris- » Evidentirano
Sole
Hero Member

Poruka: 1921

Profil Email
« Odgovor #4 : novembar 13, 2008, 11:11:38 pm »

To jeste,Kaja,Chaz,ali to sto niko nema ovakvu sigurnost posebno pri ovakvim rotacijama  Shocked, ali treba da se uradi negde nesto dobro za nas sa vecim spravama(mozda i bude u Cacku,vratili smo se prekljuce u igru  Grin),posle godinu-dve bilo bi nas sto bi aj ako ne bas ovako rotirali ali slicno... Normalno da je propala industrija, posle odstupanja iz x-gmes-a, sta bi to znacilo za sport,a i da nas ima na dew tour-u... A ti Emo o tome znas mnoooogo vise od nas ostalih(i o tome si meni i Simi pricao kad i o Deshi Carbon-u). Kako bi koji je sponzor za@#$ao za x-games? Vozaci sto su radili samo soul i nisu hteli da se cimaju...
Da a za sajam skija je super uraditi neki demo,ali kako treba  Undecided ...je se ono bi ranije postavljao neki parkic za vreme sajma?

A kako treba uraditi demo?
Evidentirano
-Boris-
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #5 : novembar 14, 2008, 12:19:12 am »

^kvalitetno  Cheesy ,kao ovaj sve 100po100 sigurno...nego ti to pitas da se mi manje iskusni nebi mesali u stvari koje vi iskusniji dosta bolje znate od nas... Police 
Evidentirano
Sole
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #6 : novembar 14, 2008, 02:06:04 pm »

U svaku pricu se ubace oni koji nisu toliko dobri za nju. KAo im kazes da nisu dovoljno dobri, UVREDE SE.
I veliki problem je ko ce skupiti muda da im to kaze, jer odmah tog ko im kaze zamrez i rade protiv njega...
Evidentirano
-Boris-
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #7 : novembar 14, 2008, 08:47:57 pm »

Sto bih se uvredio ako mi ti kao drug kazes da ne znam nesto dovoljno dobro,bilo trik,bilo oko ovako neceg...sigurno nista lose time nisi mislio... Kiss Ja licno volim da smisljam kako,sta najbolje da se uradi,da se organizuje,to mene interesuje,na taj nacin razmisljam. Ali sa jednim se ne slzem,ja bih stvarno voleo da vidim i naucim kako sve ide oko organizacije i ostalog, jer jednog dana ce sve ovo zavisiti od nas(opet 7 godina sam mladji),bilo bi dobro da nas, koje ovo interesuje, malo posavetujete i podelite iskustvo sa nama,sto bih kretao od nule ako imam tebe koji moze da me uvede u celu ovu pricu. Eto sledece godine dolazim u Bg pa ces da mi budes mentor  Cheesy ?
Evidentirano
Sole
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #8 : novembar 15, 2008, 12:05:47 am »

Ne radi se ovde o tebi. Verujem da se ti ne bi uvredio. Ali ko sam ja da odlucujem ko moze da vozi, a ko ne moze?
Ja samo vozim role. Zasto da ja odredjujem ko moze da vozi, a ko ne.
Postoje ljudi koji su stariji od tebe i oni se uvrede, naljute, odmah pocnu da prozivaju itd...
Evidentirano
Sole
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #9 : novembar 15, 2008, 12:07:04 am »

Izmedju ostalog, bio si prisutan u Jagodini, kad su ispalili za voznju.
Sta sam ja mogao da uradim?
Evidentirano
emanuel
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #10 : novembar 15, 2008, 08:41:29 am »

tralala truc ...
Evidentirano

Sole
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #11 : novembar 15, 2008, 01:01:26 pm »

tralala truc ...
Evo ti cist primer!
Evidentirano
namelok
Newbie
*

Poruka: 49

Profil Email
« Odgovor #12 : novembar 15, 2008, 10:49:00 pm »

normalno da treba ... ali sta se desilo sa najvecim "exposure" sajmom za rlere ISPO Munich ? propao je i ove godine nije odrzan.
Sto .. zato sto smo mizeno mala industrija...
a druga stvar ... ko bi od nas znao da vozi OVAKO ako bi se napravio ovakav demo npr. na zimslkom sajmu u beogradu?

Niko ... jedino Kaja ...

pa pazi ako cemo ovako, zoom experience nema veze s extremnim sportom vec sa digitalnom fotografijom / opremom, jednostavno je neka advertising agencija imala ideju da odradi takav shtand za canon i 100% su ti roskari bili dobro placeni za to. svidja mi se kao promocija ovaj lik sto ide i baca koske svima. tako da ovo nema veze sa tim sto je propao ISPO ili sa bilo kakvom promocijom roski kao sporta (ali naravno nije skodilo Smiley)...

koliko se secam, shoe i ekipa su bili modeli na nekom fashionweek-u ranije, bila je promocija ona na sajmu, bili su i djole fbi i nino u ksenijinom spotu, reklamirali su i onaj sok beshe,...bilo je promocija dok je bilo zanimljivo i novo, sad...prc...

e i...

Ne radi se ovde o tebi. Verujem da se ti ne bi uvredio. Ali ko sam ja da odlucujem ko moze da vozi, a ko ne moze?
Ja samo vozim role. Zasto da ja odredjujem ko moze da vozi, a ko ne.

mora jedan da bude glavni koliko god da se to nekim ne svidja Smiley
ovako je samo jedna velika banda raspasana Smiley
Evidentirano
Sole
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #13 : novembar 15, 2008, 11:41:24 pm »

Bilo je promocija i u zadnje vreme. Jedna od tih promocija je i rolerijada.
Najveci problem su promocije gde trebaju da se rade trikovi.
Na Ejofu ili kako se vec zove, pred punom Arenom i direktnim prenosom na telviziji, Kaja je prvi skok 540 pao, a Kure odmah za njim i na njega.
Dalje nisam pratio koliko su padali, znam samo da je sima pokusao misti i, naravno, polomio se ko budala.
Nakon toga svi ljudi koji su me sreli i to gledali, rekli su da smo samo padali:(

Dobili smo pare za to, al nas ti sigurno nece vise zvati:I
A to vazi i za hiljade potencijalnih organizatora koji su bili u publici.

Nama vise leze poslovi kao sto su revije ili ono otvaranje Evropskog prvenstva u kosarci gde smo mahali zastavama:)

Jos jedan problem je sto oni koji hoce da nas unajme, nece da daju pare:(

Jedino je pozitivno sto je otprilike uskladjena cena sa bajkerima i skaterima, tako da ako se iko bude dvoumio izmedju nas, nece birati na osnovu cene...
Evidentirano
emanuel
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #14 : novembar 16, 2008, 11:18:18 am »

generalno .. ova tema nema dodirne tacke sa edits and trailers..
ap bi bilo lepo da otvorite neku .. gde mozemo da komentarisemo "propast industrije" ...

ako neko sme Smiley
Evidentirano

gfx
 Strana: [1] 2 3 Štampa 
gfx
Pređi u:  
gfx gfx