|
baltrekk
|
 |
« Odgovor #90 : juni 22, 2007, 09:06:41 pm » |
|
kakvi ce elementi biti postavljeni? pozdrav od bike ekipe iz novog sada
Pa ovako......quarter pipe with bank&rail 2x, quarter pipe, fun-box with rail, spine-ramp with rail, rail, S rail (nadam se da sam naveo sve ono kako se zove tacno ili bar da me razumete) i ona dva bazena. Uostalom, tu je i projekat...  ps. hvala 
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nikola ns
|
 |
« Odgovor #91 : juni 22, 2007, 09:11:58 pm » |
|
jer se znaju dimenzije fun boxa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
baltrekk
|
 |
« Odgovor #92 : juni 22, 2007, 09:19:02 pm » |
|
jer se znaju dimenzije fun boxa
sirina/duzina/visina - 5m / 6m / 1m
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DJole89
|
 |
« Odgovor #93 : juni 23, 2007, 01:06:53 pm » |
|
Jel Sve Vazi za 29ti Poato mi drug rece da je ODLOZENO??? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
- It's NOT how many times you fall down, It's how fast you can get up! - Don't worry be happy :-D - Dont get hurt by the Words of people that are smaller than you are! - If you Dont ask You don't get it
|
|
|
|
Sole
|
 |
« Odgovor #94 : juni 23, 2007, 01:28:26 pm » |
|
Sto se tice onog autobusa to se dolaže za drugu polovinu jula. Znači za mesec dana. Taman ce i radovi biti okoncani. Postoji mogućnost da prevoz bude besplatan. To je jedan od razloga naseg odlaganja, a drugi je jer ja idem 30 na tuor, a ovi ostali neće da se cimaju za autobus, a i malo je vremena. Verovatno bi većina koji onih koji su bili za da idu dan pred put ispalila. Za drugi deo organizacije pitajte Baltrekk-a. On je glavni za smeštaj, hranu i organizaciju u Zaječaru
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
x3m.Cup-Marco
|
 |
« Odgovor #95 : juni 24, 2007, 04:46:23 pm » |
|
Idem u Paracin u nedelju da skocim neki skok pa cu da svratim da vidim taj pool.Aj oladite pivo tamo.POZZ
Prijatelju sto ne dodjes u Cupriju kada vec prolazis kroz Pn!!! Ima i owde roshkara!!! Pusti poruku na PM da se dogoworimo ako dolazis da swratis i kod nas da wozamo maloo!!! P0z iz Cuprije!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Nixa M.U.T.E.crew
|
 |
« Odgovor #96 : juni 24, 2007, 08:30:08 pm » |
|
Batice ja vozim snowboard.A to sto skacem ,skacem padobranom.Ali ipak hvala na pozivu.I vi ste uvek dobrodosli u NIS.Kad dodjete svratite do CHAN-DOO NISH i sve ce biti organizovano.POZZ CUPRIJA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MarcATB
|
 |
« Odgovor #97 : juni 24, 2007, 11:50:56 pm » |
|
A kad dojdeš u NS ima da probaš ATB...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BOARDING SINCE 1985 and steel running
|
|
|
|
nemanja_su
|
 |
« Odgovor #98 : juni 24, 2007, 11:57:41 pm » |
|
e park izgleda EXTRA probacu da se okupim sa ekipom pa da svi dodjemo da iprobamo park
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I don't have a lamborgini but you can ride my lamborwinnie
|
|
|
|
x3m.Cup-Marco
|
 |
« Odgovor #99 : juni 25, 2007, 12:10:50 am » |
|
Batice ja vozim snowboard.A to sto skacem ,skacem padobranom.Ali ipak hvala na pozivu.I vi ste uvek dobrodosli u NIS.Kad dodjete svratite do CHAN-DOO NISH i sve ce biti organizovano.POZZ CUPRIJA
Ok!!! I ja planiram da odem da skochim, verovatno je predobar feeling skakati padobranom!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Nixa M.U.T.E.crew
|
 |
« Odgovor #101 : juni 25, 2007, 08:03:34 am » |
|
Ajde obavestite o novom datumu otvaranja bar jedno 10 dana ranije da bi organizovao prevoz iz Nisha.Ima dosta zainteresovanih.TNX
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
baltrekk
|
 |
« Odgovor #102 : juni 25, 2007, 11:03:36 am » |
|
Ajde obavestite o novom datumu otvaranja bar jedno 10 dana ranije da bi organizovao prevoz iz Nisha.Ima dosta zainteresovanih.TNX
Odlicno!  Za datum moracu da se dogovorim i sa Soletom, jer sam neke svoje obaveze pomerio pa mozda otvaranje organizujemo krajem jula. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mladi Pavijan
|
 |
« Odgovor #103 : juni 25, 2007, 01:19:21 pm » |
|
Cuo sam da ima skate park u Budvi, jel to istina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DJole89
|
 |
« Odgovor #104 : juni 25, 2007, 01:24:01 pm » |
|
Ocete da kazete da otvaranje nije 29og nego je odlozeno???
POZDRAV ZA CHAN DOO IZ NIS(a)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
- It's NOT how many times you fall down, It's how fast you can get up! - Don't worry be happy :-D - Dont get hurt by the Words of people that are smaller than you are! - If you Dont ask You don't get it
|
|
|
|