Dobrodošli
Gost
na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete,
registrujte se
.
Niste dobili
email poruku za aktiviranje vaše prijave?
1 sat
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Neograničeno
Ako ste član foruma,
prijavite se
, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite
ovde
.
Dobrodošli na Extreme Sports Forum!
62784
Poruka
2638
tema
10922
članova - Najnoviji član:
harr32rod
maj 21, 2012, 03:31:55 pm
Extreme Sports Forum
|
BIKE SPORTS
|
BMX
|
Jedna priča....
« nazad
napred »
Strana:
1
[
2
]
3
4
5
6
...
12
Autor
tema: Jedna priča.... (Poseta: 17407 )
stara garda
Newbie
Poruka: 11
Odg: Jedna priča....
«
Odgovor #15 :
maj 01, 2007, 03:11:07 pm »
Ne znam dal si primjetio onoga starog sa bijelim Gt Pro Performerom,kaj zna po gradu voziti iako je bajk malo nakinđurio po svojem ukusu,taj Gt pripadao je Hržiču dečku iz Centra,i mislim da je onda bio jedini,a sad sam se sjetio lika iz Brezovice imao je isto Gt-a,samo kromiranoga.Saša je imao u početku Rog mislim,a onda Dino,pa Haro pa dalje pojma nemam.Ajde dobro da se oporavio,ali ovaj Tomica hand made,kapa dolje.
Evidentirano
ViK
Sr. Member
Poruka: 361
GrounD LeVeL
«
Odgovor #16 :
maj 01, 2007, 05:27:45 pm »
imam nekih svojih slika isto iz tog perioda. slovenacki rog, sa home made pegovima naravno bez rotora a coaster nisam ni znao sta je tada.
postovacu uskoro i to. bas kada sam trazio ovu vuckovu nasao sam sve moje stare u jednoj kutiji tako da cu skenirati ia za koji dan imacete gledati jos malo nostalgicne istorije.
a da je scena bila bolje od nekih okolnih zemalja zaista jeste. mnogo bolje se nekada vozilo nego sada.
zao mi je sto je sada ovako i sto nema vise novih klenaca koji bi mogli pokazati zube.
Evidentirano
Driven By Destiny / Chased By Demons
www.VDESIGN.rs
stara garda
Newbie
«
Odgovor #17 :
maj 01, 2007, 09:07:54 pm »
Po mojem razmišljanju današnji klinci stopili su se u neku monotoniju međusobnoga dokazivanja u lovi i ostalim materijalnim glupostima.Mi tada love baš nismo niti imali previše a da smo je imali potrošili bi je sigurno na bicikl.Meni osobno ništa nije bilo bolje nego krstariti noću gradom i slušati zvuk zadnjeg zupčanika.Nakon takve terapije drugi dan sam bio ko grom.
Evidentirano
caja
Newbie
Poruka: 32
«
Odgovor #18 :
maj 05, 2007, 07:36:34 pm »
Prolazim ja sa d rugom kroz grad Mladenovac na bmx-evima i zaustavlja nas neki covek.Kad ono on bio 2 na svetskom prvenstvu iz pozarevca je i Mane se valjda zove.Lik rastura ali nije nam nesto mnogo pokazivao posto ne sme da vozi bmx iskace mu koleno.Lik rastura,kaze da je skaka 98 cm bunny
Evidentirano
ViK
Sr. Member
Poruka: 361
GrounD LeVeL
«
Odgovor #19 :
maj 05, 2007, 09:57:39 pm »
tako je, Mane iz Pozarevca. Ima tu jos dosta old school pionir likova koji su se "povukli" iz ovog ili onog razloga. ali ono sto jednom naucis tesko se zaboravlja. samo malo vezbe i vrzo bi se vratili u formu.
verujem da bi i Vucko (iako je nabacio masu) mogao da izvede extra trikove i dan danas.
stvarno to su bili dani. nije bilo bitno koje patike nosis, bike vozis, vec samo da se vozi i da se dobro zabavljas. vremena su se zaista izmenila.
i sada ima novih decaka koji vozi ali neka "pravila" su izmenjena.
postovacu uskoro i moje stare slike cisto da se podsete neki "matorci" sa foruma kako je to bilo.
Evidentirano
Driven By Destiny / Chased By Demons
www.VDESIGN.rs
caja
Newbie
«
Odgovor #20 :
maj 06, 2007, 02:13:46 am »
Jel ima neko slike od Maneta
Evidentirano
EXTREME
Global Moderator
Hero Member
Poruka: 1599
«
Odgovor #21 :
maj 06, 2007, 01:40:59 pm »
Imam ja dosta Manetovih slika ali ih jos nisam skenirao kao ni moje! Sa njim sam uglavnom najvise vozio u to vreme!
Evo jedne njegove slike kako radi bunny hop preko mog bajka. Takodje i jedna moja slika iz istog tog restorana u grckoj gde smo pravili show. Slike su otrilike 1991,1992 (ni sam vise nisam siguran) iz Grcke sa Krita gde smo bili skoro dva meseca...pravili smo ulicni show po svim gradovima na Kritu i zaradjivali pare na sesir....bese to jedno doba kada nas nista drugo nije interesovalo...samo zajebancija i voznja!
_--_0003.jpg
(141.78 KB, 352x500 - (poseta: 658 ).)
_--_0004.jpg
(130.3 KB, 333x500 - (poseta: 651 ).)
Evidentirano
caja
Newbie
«
Odgovor #22 :
maj 06, 2007, 02:36:33 pm »
skeniraj da vidim jos neke,Jel stvarno bio drugi na svetskom takmicenju u streetu
Evidentirano
stara garda
Newbie
«
Odgovor #23 :
maj 07, 2007, 05:35:27 pm »
Baš mi je drago da se ekipa okuplja,za tog maneta iz požarevca sam isto čuo,moram komentirati da su mi se prije bicikli po designu više sviđali.
Inače dođe čovjeku da se vrati,ja sam nedavno uzeo bajk od nekoga klinca i probao ako se sječam po imenu dekejt i bumerang,sad kad si jači ne bi bio neki problem.Ali sam se ionako razletio. :-\Ah eto,dobro je prošlo,rampi se ne bi ni približio.
Evidentirano
misko
Full Member
Poruka: 190
«
Odgovor #24 :
maj 08, 2007, 10:39:17 pm »
Vucko nema sanse da bi ikad pogodio da si ti na fotkama ;DPronasao sam i neke tvoje
rezultate sa mtb trka u svojoj arhivi!Pokrenucu ovako nesto uskoro i na temu mtb-a
Evidentirano
Huko
Sr. Member
Poruka: 497
«
Odgovor #25 :
juni 04, 2007, 09:14:55 pm »
jebeni rat!
nego ae imate vi jos prica : )))
Evidentirano
nikolaolic
Newbie
Poruka: 27
«
Odgovor #26 :
juni 12, 2007, 01:21:53 am »
pozdrav svima, eh...kakva tema! u celom tom divnom rusvaju i ja sam se negde nasao, od tamo negde 1987 pa sve do 1992 kad sam zapalio za ameriku i ovde nastavio manje vise istim bmx flatland pravcem. video sam da je neko pricao o osijeku, mi smo isli po pljusku iste godine iz beograda, bila je ludnica, vec do stanice smo bili totalno mokri a onda smo se klackali do osijeka u hodnicima vagona i sushili charape u wc-u. tamo smo spavali u nekoj kancelariji, skakali smo bajsevima po stolovima, radili foot plants po namestaju i spavali na podu. na putu nazad smo isli teretnim ili postanskim vagonom, bilo je mnogo bolje. ima milion prica sa drugih takmicenja iz beogada, pozarevca, osijeka, ljubljane, maribora, nemacke, francuske, madjarske, itd...ali hocu samo da pomenem jednu koja me je odusevila kad sam dosao u ameriku. moj dobar prijatelj slavko poslao je '91 matt hoffmanu fan mail sa njegovom slikom i nekim crtezom. ja sam po dolasku u ameriku na jesen 93 otisao u oklahomu da vozim sa hoffmanom i dok sam cekao da krenemo video sam tu slavkovu sliku zalepljenu iznad njegovog radnog stola. evo par mojih flatland slika, bas bih voleo da cujem kako sad ide flatland u beogradu, ko vozi, koje trikove rade, dali ima takmicenja.
http://www.11kphotos.com/watergardens/images/nik_coast2.jpg
http://www.11kphotos.com/watergardens/images/nik_halfpack.jpg
http://www.11kphotos.com/watergardens/images/nik_nohand.jpg
http://www.11kphotos.com/nov1905/nik_feet_first.jpg
http://www.11kphotos.com/nov1905/nik_shadow.jpg
http://www.11kphotos.com/nov1905/nik_steppin.jpg
veliki pozdrav,
nikola olic
Evidentirano
ralebmx
Newbie
Poruka: 26
«
Odgovor #27 :
juni 12, 2007, 02:08:19 am »
Prvo BMX Freestyle takmicenje u Beogradu je odrzano u sportskom centru "Olimp" 14.oktobra 1988.godine.
Nemojte nikako potceniti naseg mecenu "Valex"-a koji nas je malo organizovao i otpoceo takmicenja na Zvezdari nekoliko sezona! I prodavao nam axle pags i rotore za po 100 maraka - pre 20 godina!!!
Bilo je to neverovatno interesantno vreme za nas nekoliko klinaca iz Kaludjerice koji smo BMX poceli da vozimo jos 1985.godine. Bili smo prva BMX ekipa iz Beograda zajedno sa Vuckom, Nikolom Olicem,Misom a malo kasnije smo shvatili da nam se svakoga dana prikljucuje jos "srodnih dusa".
Sada sa skoro 36 godina, u Kaliforniji, imam 5 bajkova. Od toga 3 BMX-a. Neke stvari se nikada ne menjaju bez obzira na godine. I kao sto sam 1987. napravio majcu sa natpisom "You can take the boy out of the BMX but you can't take the BMX out of the boy"! tako i sada 2007. stojim iza toga. I konacno sam pretplacen na BMX Plus! Hehehehe!...
pokusacu da iskopam neke slike is '86.-'91. Rale
Evidentirano
EXTREME
Global Moderator
Hero Member
Poruka: 1599
«
Odgovor #28 :
juni 12, 2007, 10:17:03 am »
VELIKI POZDRAV ZA NIKOLU I RALETA!!!
Ja sam trenutno van zemlje i malo mi je internet diskutabilan jer se nalazim na brodu. Potrudicu se odmah cim se vratim da povadim slike iz arhive i postavim ih ovde jer se ipak najveci deo fotografija iz tog vremena nalazi kod mene.
Ne mogu vam bas opisati moju radost kada sam procitao da su Nikola i Rale dosli do ove teme jer su oni ustvari jedni od najvaznijih segmenata iz tog naseg vremena!!!
Evidentirano
DOBERMAN
Administrator
Hero Member
Poruka: 1848
«
Odgovor #29 :
juni 12, 2007, 11:18:26 am »
Jedva cekam slike da vidim
Odlicna prica.
Evidentirano