|
EXTREME
|
 |
« Odgovor #45 : maj 20, 2007, 02:38:57 am » |
|
Sta moze da te natera da odustanes 100m pre vrha!  Definitivno lose psiho/fizicko stanje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
baltrekk
|
 |
« Odgovor #46 : maj 20, 2007, 02:42:30 am » |
|
Damn it!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EXTREME
|
 |
« Odgovor #47 : maj 20, 2007, 03:07:00 am » |
|
Upravo sam pricao sa Dragancetom Jacimovicem preko satelitskog telefona i definitivno je onaj veliki i pravi u svakoj situaciji. Cetvoro ljudi iz EST team-a treba da izadje na vrh svakog trenutka (sto cemo znati u momentu kada budu gore) i njih jos troje sa nasom jedinom devojkom Draganom bi trebali da budu na vrhu u nekih tridesetak minuta (sto cemo naravno odmah takodje znati)! Simo koji je odustao definitivno je imao neki problem psihicke prirode jer kao sto i sam Dragance kaze jako retko se odustaje kada si tako blizu vrha!!! EST team definitivno zasluzuje da bude na vrhu sveta!!!  Prenosim njegove srdacne pozdrave za sve koji ih prate na ovom poduhvatu!!!  P.S.Da dodam samo da Dragance nije spavao vec trecu noc ali je i dalje smiren i pribran kako i treba da bude veliki vodja ovakve ekspedicije!!! 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: maj 20, 2007, 03:09:41 am EXTREME »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
baltrekk
|
 |
« Odgovor #48 : maj 20, 2007, 03:21:11 am » |
|
Cetvoro ljudi iz EST team-a treba da izadje na vrh svakog trenutka (sto cemo znati u momentu kada budu gore) i njih jos troje sa nasom jedinom devojkom Draganom bi trebali da budu na vrhu u nekih tridesetak minuta (sto cemo naravno odmah takodje znati)!
Pratimo svaki izvestaj na nasim monitorima!!!  ps. To moze samo ljudina! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
KARPINSKI
|
 |
« Odgovor #49 : maj 20, 2007, 03:47:57 am » |
|
20.05.2007 0845 (local time) Tooooooo... Srbija na krovu sveta... Srpska trobojka se vijori ovog jutra na najvisoj tacki planete. A po mestu iznad kojeg je samo nebo hodaju: Dragan Petric, Basar Carovac, Ilija Andrejic i Petar Pecanac! Vriste, placu, raduju se... Ostatak tima je nadomak cilja. Gaga, Milos i Dr. Gligor su na pola sata od vrha. Jos samo malo legende, jos samo malo.
Vodja ekspedicije Dragan Jacimovic
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zvecan
|
 |
« Odgovor #50 : maj 20, 2007, 03:56:20 am » |
|
Momci i devojkooooooo, svaka cast...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
baltrekk
|
 |
« Odgovor #51 : maj 20, 2007, 03:56:31 am » |
|
CESTITAMO!!!  Vec vidim naslov u stampi - Srbija na krovu sveta!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EXTREME
|
 |
« Odgovor #52 : maj 20, 2007, 03:57:58 am » |
|
Svaki komentar je suvisan! NISMO NI SUMNJALI U VAS!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
baltrekk
|
 |
« Odgovor #53 : maj 20, 2007, 04:02:01 am » |
|
Kolika li je radost ucesnika EST-a? Jedva cekam da vidim neki video-zapis ovog legendarnog i istorijskog dogadjaja!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
KARPINSKI
|
 |
« Odgovor #54 : maj 20, 2007, 04:19:02 am » |
|
20.05.2007 09.28 (local time) Ilija ceka svog partnera na vrhu dok je ovaj resio da snimi novi "Park iz doba Jure"!!! Petar je odusevljen atmosferom i ambijentom pa ne ispusta fotoaparat i kameru iz ruku. Pokusavam da ga ubedim da mora ipak nazad. Dragan i Basko su vec daleko odmakli. Vidi se sta je odgovornost. Oni su na putu ka C3 (8300m) Milos je isklucio radio vezu, pa ne znam tacno koliko su udaljeni od vrha. Ali tu su, blizu. Osecam to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
KARPINSKI
|
 |
« Odgovor #55 : maj 20, 2007, 05:16:15 am » |
|
20.05.2007. 10:00 (local time) Drugi deo tima je na vrhu!! Dragana Rajblovic, Milos Ivackovic, Dr.Gligor Delev i Sherpasi Lakhpa Tarke i Sonam. Petar je ostao da ih saceka kako bi snimio neke detalje za film. Milos me je nazvao i ispricao gomilu stvari koje nikada nikome u zivotu nije rekao (Mina izvini!) To je Everest,to je krov sveta.Pokrece emocije koje ni ne znas da postoje u tebi. Ja sam mu samo odgovorio: "Ajde, sta si se stiso, isplaci neku suzu i za mene..." Petar je zablokirao.Mislim da ce koristiti energiju ovog dana dok je ziv! Dr.Gligor jos ne veruje sta ga je snaslo i gde se obreo. Gaga je cist Zen Budizam.Da zivim petsto godina ne bih postigao stanje duha koje ona ima. Sada predstoji najvazniji i najtezi deo ekspedicije.Vratiti se nazad u C2 (7800m)! To je mnogo teze nego popeti vrh i to svi znate. Hvala svima koji ste nas nocas pratili i navijali za nas.Deo vase energije je izasao na Everest. Sada svi na spavanje, a mi cemo narednih 6-8 sati brinuti o povratku ovih heroja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EXTREME
|
 |
« Odgovor #56 : maj 20, 2007, 05:19:08 am » |
|
Samo lagano nazad! Bilo je prelepo pratiti vas na ovom poduhvatu! Ocekujemo i fotografije u najskorije vreme!  Local time Beograd 05:17  Dobro jutro-laku noc! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
baltrekk
|
 |
« Odgovor #57 : maj 20, 2007, 05:28:17 am » |
|
Sada moze da se spava, ali verujem da nece biti svima tako lako! Spust je to.
Pozdrav iz Zajecara....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
baltrekk
|
 |
« Odgovor #58 : maj 20, 2007, 05:55:57 am » |
|
Ima li nekih vesti?
Kako napreduju?
(ne moze da se zaspi sa razmisljanjem o svemu sto ih ceka!)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
misko