|
DJole89
|
 |
« : novembar 07, 2007, 06:44:59 pm » |
|
Sastavio sam ga sebi dok mi je drugi bajk bio u havarisanom stanju, ali sam vrlo brzo dosao do zakljucka da mi uopste ne odgovara... i cim sam sredio fuliku ovaj je poceo da hvata prasinu...
Eh, jel treba nesto posebno da se napravi ono da prednja kocnica ide kroz A-HEADA Radi Barspina i to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
- It's NOT how many times you fall down, It's how fast you can get up! - Don't worry be happy :-D - Dont get hurt by the Words of people that are smaller than you are! - If you Dont ask You don't get it
|
|
|
|
Huko
|
 |
« Odgovor #1 : novembar 08, 2007, 03:15:05 pm » |
|
Ne znam kako ide za mtb al mislim da je isto kao za bmx znaci shraf koji ide u zvezdu na viljushci treba da bude shupalj mislim da imash to da pazarish po Bg-u, mogu da se raspitam i jednostavno proturish buzhir kroz tu rupu ona prodje kroz headset i fork i to je to...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kristian
|
 |
« Odgovor #2 : novembar 08, 2007, 04:50:37 pm » |
|
ne mora da bude supalj, (bolje ako jeste, ali ne znam gde takvih srafova ima ovde u srbiji). mozes samo da probusis onu "kapu"(ne znam kako se to zove) kroz koju ide taj glavni sraf, ne moras puno, malo samo tako da je dovoljno da prodje buzir, i onda kroz zvezdu(mislim da i zvezda treba malo da se obrusi,posto ne znam da li je razmak izmedju krakova dovoljno velik da ti prodje buzir).....to je sve...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
***DIRT~DIRT~DIRT***
|
|
|
|
Milan-MTB
|
 |
« Odgovor #3 : novembar 08, 2007, 07:58:45 pm » |
|
ima da se kupi kod Trbe u Pancevu taj busni sraf imam ja to nije lose.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pera Pancevo
|
 |
« Odgovor #4 : maj 05, 2008, 08:13:29 pm » |
|
Odlucio sam da postavim ovu temu kako bi oni koji znaju nesto o bajsevima mogli da pomognu onima koji neznaju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Dodji kod doma da vidis Mateju soma
|
|
|
|
Pera Pancevo
|
 |
« Odgovor #5 : maj 05, 2008, 08:20:26 pm » |
|
Da li bi se ovaj deo vile mogao zavariti ili moram da kupim novu vilu? 
|
|
|
« Poslednja izmena: maj 15, 2008, 02:25:08 pm DOBERMAN »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gliga_MtB_Pa
|
 |
« Odgovor #6 : maj 05, 2008, 08:22:59 pm » |
|
de da varish si krshten skochish 2-3 puta i opet puca!! Ja bi ti preporuchio drugu vilu!!! bolje za tebe!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The life is one thing for me and thats ride the MtB Other things are some things that i don't wana know!!! IF SOMEBODY WANA RIDE CALL ME!!  :D:D:D:D
|
|
|
|
Pera Pancevo
|
 |
« Odgovor #7 : maj 05, 2008, 08:23:16 pm » |
|
Koju?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gliga_MtB_Pa
|
 |
« Odgovor #8 : maj 05, 2008, 08:25:25 pm » |
|
pa ne znam koliko para imash??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The life is one thing for me and thats ride the MtB Other things are some things that i don't wana know!!! IF SOMEBODY WANA RIDE CALL ME!!  :D:D:D:D
|
|
|
|
Pera Pancevo
|
 |
« Odgovor #9 : maj 05, 2008, 08:26:44 pm » |
|
Pa jedno 100 evra.Meni se ova vila jako svidja i da nije pukla nikada je nebi menjao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gliga_MtB_Pa
|
 |
« Odgovor #10 : maj 05, 2008, 08:28:16 pm » |
|
paaaa ne znam shta da ti kazem!!! hmmmmmmm!!!! ocesh ti da wozish ili da skachesh???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pera Pancevo
|
 |
« Odgovor #11 : maj 05, 2008, 08:29:18 pm » |
|
Skacem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mcwelja
|
 |
« Odgovor #12 : maj 05, 2008, 08:29:40 pm » |
|
pa uzmi istu takwu  ......inache koja je to wila? koliko sam wideo to je sr suntour XCT?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gliga_MtB_Pa
|
 |
« Odgovor #13 : maj 05, 2008, 08:30:17 pm » |
|
teshko morash josh malo para da skupish sve je preko 150 jura!!! ili pogledaj pa kada stignesh zovi me da dodjem!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pera Pancevo
|
 |
« Odgovor #14 : maj 05, 2008, 08:31:41 pm » |
|
Ici cu u petak do freestyle-a da vidim vile.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|