Dobrodošli
Gost
na forum. Ako niste član foruma, a želeli biste da budete,
registrujte se
.
Niste dobili
email poruku za aktiviranje vaše prijave?
1 sat
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Neograničeno
Ako ste član foruma,
prijavite se
, tako što ćete uneti korisničko ime, lozinku i vreme trajanja prijave. Ako ste zaboravli lozinku pritisnite
ovde
.
Dobrodošli na Extreme Sports Forum!
62781
Poruka
2637
tema
10909
članova - Najnoviji član:
vlajic mladen
maj 17, 2012, 11:07:45 pm
Extreme Sports Forum
|
BIKE SPORTS
|
BMX
|
Pancevo_KXS_Freestyle
« nazad
napred »
Strana:
[
1
]
2
3
4
5
...
17
Autor
tema: Pancevo_KXS_Freestyle (Poseta: 23694 )
Trba
Hero Member
Poruka: 1288
WWW.FREESTYLEPANCEVO.CO.RS
Pancevo_KXS_Freestyle
«
:
februar 06, 2008, 09:35:21 am »
Ova dvojica čekaju na nekoga iz BG ili bilo kog drugog grada da bude bolji od njih u BMX street vožnji.Ima li koga?
04022008134.jpg
(283.39 KB, 1024x768 - (poseta: 108 ).)
Evidentirano
ViK
Sr. Member
Poruka: 361
GrounD LeVeL
Odg: Pancevo_KXS_Freestyle
«
Odgovor #1 :
februar 06, 2008, 09:46:41 am »
Citat: Trba - februar 06, 2008, 09:35:21 am
Ova dvojica čekaju na nekoga iz BG ili bilo kog drugog grada da bude bolji od njih u BMX street vožnji.Ima li koga?
mislim da je nasa scena jos uvek jako mala da bi se sirila ovako negativna energija. umesto da se izgradi neka scena, razmenjuju iskustva, uce novi trikovi, sire poznastva,......
ako su toliku jaki postuj neki video njihov da se vidi kako voze... opravdaj argumente ali na novom topic-u...
ukoliko se odrzi neko takmicenje, moci ce da se pokazu. mislim da nema potrebe za nekom prozivkom ovde....
POSTUJTE SLIKE VASIH BAJKOVA SA SPECIFIKACIJAMA U OVOM TOPIC-U... DANKE! >
Evidentirano
Driven By Destiny / Chased By Demons
www.VDESIGN.rs
Trba
Hero Member
«
Odgovor #2 :
februar 06, 2008, 10:00:58 am »
O čemu ti to pričaš?
?
Evidentirano
Trba
Hero Member
«
Odgovor #3 :
februar 06, 2008, 10:02:27 am »
Trebao bi na turskom da pišem sledeći put.
Evidentirano
toma
Full Member
Poruka: 226
«
Odgovor #4 :
februar 06, 2008, 03:59:49 pm »
klinci su zakon!
uzivam kada se vozim sa njima.... kidaju...
trbo, jeste sredili i spacer za prednju glavu ili si stavio "onako"??
ahhh, da..... a sav teret njihovih street (ne)dela spada na trbu!!!!
On je taj koji im sklapa bajseve... a s'obzirom da ih unistavaju - bike per day... you do the math!
Evidentirano
www.myspace.com/bmxbaraba
Trba
Hero Member
«
Odgovor #5 :
februar 06, 2008, 05:14:50 pm »
Mogao sam da se kladim u milion evra da ćeš ti razumeti na pravi način moju poruku. Sve mi se čini da smo nekako drugačiji od Novosadjana i da se ne razumemo baš najbolje.
Uradio sam adapter jer nije moglo bez toga.Nadam se da će im bajkovi biti extra kad ih budemo nabudžili u ponedeljak mada je Milošu sad bike tip-top jedino mu je kratak ram jer smo stavili tu tvoju flat vilu zbog barspin trikova jer ima noge 47.Mislim da će sa Gekkom to da se reguliše jer je duži ram i biće extra. Lutku se bajk skroz raspao tako da će u ponedeljak da doživi prosvetlenje kad mu budemo nabudžili ZION Gekko bike.Biće full beli.Još kad bi ih ovi iz Capriola pomogli to bi bilo super.Milošev bajk je sad najnaj tako da mislim da mu je prešla vrednost od hiljadarke pa onda kapiraš do kog je nivoa stigao. Mada se meni više svidja Lutak kako vozi. Zamisli pre neki dan odradio u Isidorinoj wallride to tire tap to 180.kakav Luuudakkk!!!!
Išao sam da ih snimam pre neki dan. Nećeš verovati kako voze. Ima da pokidaju park ove godine. Samo im fali backflip za Osijek,pogotovo Lutku jer idemo ove godine na osvajanje prvog mesta u expert klasi.Mada bi bio prvi i prošle godine da nisu pustili Maria da vozi u klasi do 16 godina (a imao je skoro 18) i da je uradio 540 koji je odradio na treningu. Mi ćemo ove godine biti tamo 5 dana.Mada Lutku i ne treba baš toliko backflip jer ga ni Mario nije uradio ali za svaki slučaj ako dodje neki Slovenac ili Madjar koji kida.Miloš ove godine vozi u klasi preko 16 godina. Jbg. Šta da mu ja radim. Tako da će voziti u klasi sa Jurom,Pokijem,Senadom......Ako osvoji 6-o ili 7-o mesto to će biti kao da je bio prvi. Mada idemo prvenstveno da se zezamo.Voleo bih da Lutak bude prvi iz jedinog razloga-da odem na RTS i da u Dnevniku kažu da ima još sportova osim onih gde trče za loptom.
Voleo bih da se neko pojavi u Bg da vozi bolje od njih kako bi još više napredovali i imali volju za daljim vežbanjem trikova jer se bojim stagnacije.Oni već gube volju jer se niko živ ne pojavljuje da ih makar prati sa trikovima.
Evidentirano
Vladisha sk8
Hero Member
Poruka: 651
Skateboarding owes me money - Kingpin mag.
«
Odgovor #6 :
februar 06, 2008, 07:11:44 pm »
Trbo, svaka čast brate... Samo ih guraj, po mom mišljenju i sasluzuju, i kidaju.
Sta je bilo za one sprave sto su na sportskom centru? Kad ce to da se realizuje?
P.S Blago vama bajkerima, vi se barem vozite, a pogledaj skejtere u Pancevu, svi se raspali.
Pocecu da vozim u Beogradu, majke mi...
Evidentirano
Do As I Say, Not As I Do.
Trba
Hero Member
«
Odgovor #7 :
februar 07, 2008, 09:19:11 am »
Ja više ne znam ni sam šta da kažem za taj sk8 park u Pančevu.Odlučio sam da na prvom pojavljivanju na TV Pančevu kažem ono što ovi iz Opštine,Direkcije i ostalih preduzeća nisu imali hrabrosti da kažu a to je da Pančevo neće imati nikada sk8 park.Tako sam odlučio i definitivno odustajem od toga.Nemam više ni vremena ni živaca da se zezam sa tim a i sve mi se čini da oni od nas prave budale dok sa druge strane daju F.K Dinamo par miliona dinara za troškove iz Opštinske kase a nalaze se u nekoj beton ligi.Ne shvataju da tih 1000e koje su nam obećali da bi to puno značilo za nas jer bi od tih para kupili jednu ili dve sprave a ti koji se bave drugim sportovima ne bi im ništa značilo da li dobiju 10 miliona ili 9 i 9sto.Jurim sad onaj teren iza bolnice-heliodrom.Rekao mi je jedan poznanik iz Zelenila da može da se sredi.
Evidentirano
Trba
Hero Member
«
Odgovor #8 :
februar 07, 2008, 09:25:53 am »
Ja sam retko kad vozio u Pančevu. Uvek sam se maltretirao do BG gde bi se našao sa Tomom pa bi se vozikali.Nisam nikad imao volje da vozim u ovom smorenom gradu.Jedino kad sam počeo da vozim a Toma još nije vozio onda sam vozio u Pančevu.A vidi sad ......kako se vremena menjaju.
Na Sportskom nisam bio od decembra kad sam zadnji put radio na funboxu. Nisam imao snage da vidim šta su uradili oni fudbalski huligani sa spravama.A baš sam dobio volju u Ženevi kad sam bio na dočeku kada sam slučajno naleteo na 3 skejt parka a ljudi kažu da su videli još 2.
Ići ću to da varim kad otopli malo.Sad sam u gužvi oko papira za onu trku na keju i otvaram istovremeno 2 skejt shopa u Pančevu pa ne znam gde mi je glava od obaveza.
Evidentirano
toma
Full Member
Poruka: 226
«
Odgovor #9 :
februar 08, 2008, 01:19:02 pm »
samo napred!
nego, NS vam nije daleko.... nemoj da foam pit sedi tamo bez veze...
ali aj da napravimo novi topic....stavise...treba da se uradi opet jedan za bike fotke a drugi za PA scenu....
Evidentirano
www.myspace.com/bmxbaraba
Vladisha sk8
Hero Member
«
Odgovor #10 :
februar 08, 2008, 01:36:44 pm »
2 skejtshopa???
cool!
Evidentirano
bmx_lp
Full Member
Poruka: 101
«
Odgovor #11 :
februar 08, 2008, 06:50:29 pm »
Citat: Trba - februar 06, 2008, 05:14:50 pm
Voleo bih da Lutak bude prvi iz jedinog razloga-da odem na RTS i da u Dnevniku kažu da ima još sportova osim onih gde trče za loptom.
Za ovo si upravu 1000%, imao sam priliku samo jedan put da ih gledam kako voze i bukvalno sam ostao bez reci
rasturaju.....
Inace na temu, svoj sobim sam zamenio zion-ovim gushtrchichem
gekko
cim ga slikam kacim ......
Evidentirano
Trba
Hero Member
«
Odgovor #12 :
februar 19, 2008, 07:24:51 pm »
Eto napokon i ja da otvorim jednu temu.U ovoj temi cu stavljati sva desavanja vezana za lokalnu BMX scenu.Uglavnom ce tu biti Lutak i Milos koji zasluzuju ovakvu posebnu temu, pa da je otvorimo.Ovde cu stavljati uglavnom njihove slike i video-e.Buduci da se stvari oko njih dvojice dosta brzo odvijaju,iz tog razloga sam odlucio da otvorimo ovu novu temu.Nakon sponzorstva od "Freestyle" prodavnice bajkova,kao sto svi vec dobro znate njih dvojica su napokon postali i deo ZION tima tako da sad trenutno imaju dva sponzora.Medjutim to ce se vec od prekosutra promeniti jer ce njih dvojica kako su mi javili iz Backe Topole pre neki dan postati i deo tima "Capriolo" fabrike bicikala i istovremeno uvoznika delova poznatih firmi iz sveta biciklizma.Sa njima u timu ce biti i Dejan Milankov iz Panceva koji inace vozi MTB.Nadamo se da ce im ovo potpisivanje ugovora koje je zakazano za cetvrtak pomoci da i dalje vezbaju i napreduju u onom sportu za koji su rodjeni.
Spremljen je i sav neophodan materijal za trazenje sponzora i za obucu i garderobu tako da bi uskoro Milos i Lutak trebali dobiti i cetvrtog sponzora.Nadamo se da ce Rok iz Distribucije 77 ponuditi najbolji paket sponzorstva ali te ponude ce biti poslate na 12 adresa tako da ko ponudi najbolju opciju,Milos i Lutak ce to prihvatiti.
Pisem vam ovo iz tog razloga da dobijete i vi volju da vozite jos bolje,da se snimate i da imate volju za voznjom kao sto njih dvojica imaju iako nemaju sk8 park.Njih dvojica voze street jer su primorani na to buduci da u Pancevu nema sk8 park i za sada su najbolji u zemlji u tome.Da Pancevo ima sk8 park mogu da zamislim tek onda kako bi vozili.
Evo slike iz Osijeka od 09.02.2008. (kada su njih dvojica preuzeli ramove i ostale delove) pored Mislavovog ZION van-a koji je svetski odradio:
09022008020 [DVD (PAL)].JPG
(219.04 KB, 500x375 - (poseta: 1034 ).)
«
Poslednja izmena: februar 25, 2008, 01:36:30 pm DOBERMAN
»
Evidentirano
Vladisha sk8
Hero Member
«
Odgovor #13 :
februar 21, 2008, 10:31:03 pm »
Poz za obojicu!
i poz za klub, nego Trbo, kako se uclanjuje u klub? :S
Malo offtopic, kad ce da se otvore skejt shopovi u Pancevu i sta ce biti ponudjeno od robe?
Evidentirano
Trba
Hero Member
«
Odgovor #14 :
februar 24, 2008, 03:22:22 pm »
Lootak 21.02.2008.
SU dirt